To je to što me zanima!

Video iz drugog kuta: Salah je sam kriv za ozljedu u finalu?!

Iako su svi napali Ramosa, koji je, istina, poznat po prljavim faulovima u karijeri, čini se da veliki dio krivice za svoju ozljedu snosi upravo - Salah. Jer kako se vidi na novoj snimci, Salah drži Ramosa, ne obrnuto
Vidi originalni članak

Egipćani su pisali peticiju koju je potpisalo 200.000 ljudi, poslali su je u Uefi i Fifi da kazni Sergija Ramosa, egipatski odvjetnik tužio je Realovog braniča i traži odštetu od milijardu eura, ali snimka iz drugog kuta otkriva drugačiju sliku.

Iako su svi napali Ramosa, koji je, istina, poznat po prljavim faulovima u karijeri, čini se da veliki dio krivice za svoju ozljedu snosi upravo - Salah.

Jer kako se vidi na snimci, Egipćanin prima Ramosa ispod ruke i drži ga dok obojica istovremeno padaju na travu.

POGLEDAJTE VIDEO

Na kraju je deblji kraj izvukao Salah koji je ozlijedio rame. Liverpool je nakon njegovog izlaska stao i Real je gotovo rutinski osvojio treću Ligu prvaka zaredom.

Egipatski savez objavio je da bi Salah trebao biti spreman za tri tjedna, što znači kako će gotovo sigurno propustiti prvu utakmicu na SP-u koju Egipat igra protiv Urugvaja 15. lipnja, vjerojatno i protiv Rusije 19. lipnja.

Moguće je da bude spreman za treću utakmicu grupne faze protiv Saudijske Arabije 25. lipnja. 

Idi na 24sata

Komentari 98

  • Christal 31.05.2018.

    Salahu svaka čast al realno on nema mjesta u top 100 . Prosječan napadać

  • Francisco_Franco_Junior 31.05.2018.

    Salah jest prvi povukao Ramosa ali ne možete time opravdavati Ramosa i činjenicu da mu je poslije vuče ruku i pravi polugu kako bi ga namjerno ozljedio. Salah to njemu ne bi nikad napravio

  • CelaviOsvetnik 31.05.2018.

    Oprostio sergio, bravo šnida tigre. Pokazo si se kao veliki čovjek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare