To je to što me zanima!

VIDEO Je li Ukrajina oštećena za penal? Pogledajte kontroverznu odluku koja je spasila Talijane

U trećoj minuti sudačke nadoknade Španjolac je ostao nijem nakon pada Mihajla Mudrika u talijanskom šesnaestercu. Španjolskog suca nije pozvala niti VAR soba da pregleda spornu situaciju.
Vidi originalni članak

Talijani slave 12. odlazak na europsko nogometno prvenstvo! "Azzuri" su vizu za Euro u Njemačkoj osigurali remiziravši s Ukrajinom (0-0) u zadnjem kolu skupine C, uz potencijalni poguranac španjolske sudačke postave predvođene Gilom Manzanom.

Naime, u trećoj minuti sudačke nadoknade Španjolac je ostao nijem nakon pada Mihajla Mudrika u talijanskom šesnaestercu. Tada je Zubkov uvidio utrčavanje Mihajla Mudrika koji pada nakon kontakta sa Cristanteom, ali Manzano ne pokazuje na najstrožu kaznu.

VIDEO: SLAVE I U ČEŠKOJ Fešta u Ljubljani: Kek je odveo Slovence na Euro nakon čak 24 godine, a Talijani se provukli!

Štoviše, španjolskog suca nije pozvala niti VAR soba da pregleda spornu situaciju. Situaciju koja odlučuje o plasmanu na Europsko prvenstvo...

A na ponovljenoj snimci imao bi što za vidjeti. Cristante nije nagazio Mudrika, ali definitivno je došlo kontakta između njegove desne i Mudrikove lijeve noge.

>>Spornu situaciju pogledajte ovdje

Uz Talijane, iz skupine C na Euro ide i Engleska koja je u zadnjem kolu remizirala na gostovanju u Sjevernoj Makedoniji (1-1), dok će se Ukrajinci morati zadovoljiti playoffom.

KAKO PO EURO? Sastav 'vatrenih' za Armeniju: Ivušić propustio trening, Dalić ipak priprema jednu promjenu

Idi na 24sata

Komentari 67

  • zenymen 21.11.2023.

    nije bilo kontakta uopce. nema penala

  • DarioDario11 21.11.2023.

    Var za pošten nogomet! Samo ti ga još više zgade!!

  • 21.11.2023.

    Talijani su bili bolja momčad i zasluženo idu na EP

Komentiraj...
Vidi sve komentare