To je to što me zanima!

VIDEO Juniori Hajduka slavili u avionu: 'Večeras je naša fešta'

Jučer su plakali zbog poraza, ali suze nisu dugo trajale. Ako je ovaj video bio najava fešte koja će se održati u Splitu, navijače Hajduka čeka duga noć...
Vidi originalni članak

Usprkos porazu u ženevskom finalu od AZ Alkmaara, mlada momčad bijelih imat će doček za veličanstvenu europsku sezonu. I prije finala juniorske Lige prvaka bilo je poznato da će Split prirediti doček Hajduku za odličan rezultat u Europi. Nisu otišli do kraja, AZ Alkmaar u finalu je bio uvjerljiv (5-0), a nakon suza bijele u utorak čeka fešta.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Suze su trajale jedno kratko vrijeme, a već je vrijeme za pjesmu. U ovim trenucima juniori Hajduka slijeću u Split, a Hajduk je na Instagramu objavio video kako juniori pjevaju u avionu. "Večeras je naša fešta" ori se u avionu, a vjerujemo kako će se ta pjesma pjevati i u Splitu do dugo u noć. 

Sportsko-zabavna manifestacija "Vridilo se rodit" počinje u 16 sati na splitskoj Rivi. Na Rivi će nastupiti DJ, Alen Nižetić i bend Diktatori. Dolazak momčadi Hajduka očekuje se oko 18 sati. Bit će to prilika za sve navijače bijelih da pozdrave sjajnu generaciju trenera Marijana Budimira.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • seatsb 25.04.2023.

    koliko vrijede tako su i prosli

  • gužva1 25.04.2023.

    Moja dico… pa od kad znate za sebe vaši slave drugo mjesto, vidim prošlo i na vas.

  • schmeling 25.04.2023.

    Dobar je ovaj što lupa šakama poviše glave, taj je klasični primjerak Torcide sa jednom razlikom što će on prije dvadesete voziti auto od minimum 50 tisuća Eura. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare