To je to što me zanima!

VIDEO Kako je ovo preživio? Protivniku skoro otkinuo glavu!

Golman Il-Ittihada je u 75. minuti utakmice afričke Lige prvaka istrčao s gola kako bi zaustavio kontru tuniške Esperance i pritom skočio visoko u zrak i čepovima kopačke pogodio protivničkog napadača
Vidi originalni članak

Da je golman normalan, ne bi ga ograničili 16 metara, poznata je poslovica još iz prošlog stoljeća kada su između stativa stajale isključivo osebujne ličnosti.

Tu je tezu potvrdio i golman libijskog Al-Ittihad Tripolija Mouad Ellafi koji je napravio jedan od najstrašnijih prekršaja u povijesti nogometa. Ok, lom noge možda izgleda stravičnije, ali od ovog što je napravio Elaffi može se i umrijeti!

On je u 75. minuti utakmice afričke Lige prvaka istrčao s gola kako bi zaustavio kontru tuniške Esperance i pritom skočio visoko u zrak i čepovima kopačke pogodio protivničkog napadača Hamdoua Elhounija ravno posred lica. Ovakvim se potezom ne bi posramili ni najbolji MMA borca, no Elaffi je očito zaboravio na kojoj je vrsti borilišta...

Elhouni je ostao ležati na podu nakon krvničkog starta, a sudac nije puno razmišljao prije nego što je pokazao golmanu Al-Ittihada izravni crveni karton.

Inače, Esperanca je slavila s 1-0.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mentalist1 25.10.2021.

    Golman

  • smrekovaca 25.10.2021.

    dozivotna zabrana

  • Dr.Gonzo. 25.10.2021.

    Smaknio ga....

Komentiraj...
Vidi sve komentare