To je to što me zanima!

VIDEO Kako je Petkovićev gol izazvao pomutnju: Bacio Boyse u trans, a redare u paniku...

Englezi su ostali 'paf'. U njihovoj kazališnoj atmosferi čuje se i malo bučnija muha pa je zato zvučalo kao da 'modri' igraju na Maksimiru, a ne pred 40-ak tisuća suparničkih navijača
Vidi originalni članak

Oko dvije tisuće Bad Blue Boysa napravilo je fantastično atmosferu na Stamford Bridgeu i, kao u Milanu i Salzburgu, bodrilo Dinamo od prve do zadnje minute. Pa i duže!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE VIDEO Boysi su ostavili Engleze u šoku: Uništili su nas, toga ovdje nema

Englezi su ostali 'paf'. U njihovoj kazališnoj atmosferi čuje se i malo bučnija muha pa je zato zvučalo kao da 'modri' igraju na Maksimiru, a ne pred 40-ak tisuća suparničkih navijača. 

Od medija do navijača Chelseaja, svi su se divili navijačima zagrebačkog kluba. A kako je to izgledalo kada je Dinamo zabio za 1-0? Neopisiva euforija. Englezi su bili u totalnoj panici pa se brže-bolje ispred BBB-a stvorilo mnoštvo redara.

HRVAT POVEO BENFICU NA VRH Musa nakon prvijenca u LP: 'Predivan je osjećaj. Pokazali smo kvalitetu u teškoj grupi' NAPUNILA SE BLAGAJNA Lova do krova! Evo koliko je Dinamo zaradio od Lige prvaka

Snimku pogledajte ovdje

- Ovog kod nas nema. Zagrebački navijači su pravi, još uvijek bodre momčad nakon utakmice. To nikad nećete vidjeti u Engleskoj - neki su od komentara na društvenim mrežama. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 04.11.2022.

    Vidjeli od torcide kako se bodri poslije tekme pa i oni malo😄

  • Antitovar original ***_303 03.11.2022.

    kad nemamo navijace moramo placat kao ovome zastitaru stvarno zalosno

  • Vladovladić_2 03.11.2022.

    Čestitke Dinamu, više nije najgora momčad u povjesti LP.Hvala Glasgow Rangersima, zadužili ste nas, ovo vam Hrvati nikad neće zaboraviti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare