To je to što me zanima!

VIDEO Kakva bomba Brozovića na asistenciju Perišića! Izvaljao suparnika pa 'počistio' rašlje

Primio je loptu na krilu, a zadatak je preuzeo Mancini. Nedorastao izazovu, Brozović ga je izbacio sjajnim driblingom, prošao kao da ga nema pa majstorski probio Rominu mrežu u derbiju
Vidi originalni članak

Nakon pogotka Marija Pašalića Veneziji, još jedan Hrvat zabio je gol. Golčinu, bolje rečeno, jer to što je Marcelo Brozović napravio Romi u derbiju 34. kola Serie A konkurirat će za pogodak mjeseca. Inter je na Giuseppe Meazzi s 3-1 srušio rimskog suparnika i preuzeo vrh prvenstvene ljestvice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Inter je do prednosti u derbiju stigao u 30. minuti preko Dumfriesa da bi 10 minuta kasnije uslijedila čarobna akcija hrvatskog dvojca.

Započeo ju je Dimarco, sjajnom dugom loptom pronašao je Ivana Perišića, koji je fantastično u dubinu proigrao kolegu iz kluba i reprezentacije.

Brozović je primio loptu na krilu, a zadatak je preuzeo Mancini. Nedorastao izazovu, Brozović ga je sjajnim driblingom izvaljao, prošao kao da ga nema pa majstorski naciljao same rašlje gola Ruija Patricija.

VIDEO GOLA OVDJE

Tek što je počelo drugo poluvrijeme priči je bio kraj. Dobru akciju odigrali su Calhanoglu i Lautaro Martinez, Argentinac je munjevito zabio i treći za potpuni potop Mourinhove Rome.

Rimljani su do kraja uspjeli samo ublažiti poraz. Sjajan pogodak u rašlje postigao je Mhitarjan u 85. minuti.

Sukus svega je da je Inter velikom pobjedom u derbiju preskočio Milan na prvenstvenoj ljestvici i preuzeo čelnu poziciju.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • frenky___ 24.04.2022.

    Broz zabija više nego Pera u Interu

  • No Coca Cola, Agua 24.04.2022.

    Inter će osvojit Serie A!

  • Bymbo 23.04.2022.

    Odavno je Broz igrač za Real, defanzivan ko Modrić kao i šut a Kroosova duga lopta i kreativnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare