Obavijesti

Sport

Komentari 76

VIDEO Uvijek tamo gdje treba: Pogledajte novi gol Pašalića

VIDEO Uvijek tamo gdje treba: Pogledajte novi gol Pašalića

Nekako se uvijek dogodi da se nađe na pravom mjestu, a tako je bilo i protiv Venezije. Pašalić je ispratio akciju, čekao iz drugog plana pa doveo Atalantu u prednost zabivši svoj 11. pogodak u sezoni

VIDEO

Atalanta ne igra bajnu sezonu, no i dalje je u borbi za europska mjesta pa je pobjeda na gostovanju kod Venezije u 34. kolu Serie A bila imperativ.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Pašalić ugostio djecu iz Kaštela u Bergamu VIDEO

Momčad Gian Piera Gasperinija krenula je jako praktički od samog početka i protiv fenjeraša talijanskog prvenstva nametnula visok pritisak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Potpunu dominaciju 'božice' očarava podatak da je Venezia imala samo jedan pokušaj iz prvog dijela, slijedom toga što joj je poništen pogodak sa samog početka susreta kada je Henry dobro ispratio centaršut i svladao Mussu, no sudac Fourneau gol je poništio zbog zaleđa nakon intervencije VAR-a.

Od tog trenutka igrala je samo jedna momčad, a bolju igru Atalanta je okrunila pogotkom u 44. minuti. Strijelac je bio hrvatski reprezentativac Mario Pašalić. Uvijek na pravom mjestu s jednim od najboljih 'noseva za gol' iz drugog plana današnjice.

Serie A - Udinese v Atalanta

Pašalić je ispratio akciju pa odbijenu loptu dočekao sam na pet metara i neobranjivo ju poslao u mrežu.

VIDEO PAŠALIĆEVA GOLA OVDJE

Bio je to njegov 11. pogodak u sezoni od čega 10. u Serie A. Ubilježio je i devet asistencija ukupno, sedam u talijanskom prvenstvu. Sjajna statistika za veznjaka.

Već početkom drugog dijela Atalanta je stigla do povećanja prednosti. Strijelac je u 47. minuti bio Duván Zapata. A pitanje pobjednika gosti su potvrdili u 63. minuti kada je za 3-0 pogodio Luis Muriel.

italian soccer Serie A match - Venezia FC vs Atalanta BC

Venezia je do kraja uspjela zabiti počasni pogodak. Konačnih 3-1 postavio je Črnigoj u 80. minuti.

Torino, kojega vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, kao domaćin je nadigrao Speziju s 2-1 (1-0). Oba gola za domaće postigao je Lukić, prvi iz penala u 4. minuti, a drugi preciznim udarcem s 15 metara u 69. minuti, dok je na konačnih 2-1 smanjio Manaj iz kaznenog udarca u sedmoj minuti nadoknade.

Italian football Serie A match - Torino FC vs US Salernitana

Marko Pjaca igrao je za Torino do 61. minute kada ga je zamijenio Josip Brekalo, dok je Martin Erlić odigrao prvo poluvrijeme za Speziju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub