To je to što me zanima!

VIDEO Kandidat za gol sezone: Aliyu čudesno zabio škaricama

Bio je to trenutak inspiracije i nadahnuća sjajnog igrača Lokomotive. Ujedno i jedan od najboljih golova ove sezone, koji je golman Osijeka samo ispratio pogledom
Vidi originalni članak

Osijek je u 29. kolu HNL-a dočekao Lokomotivu u bitnom sudaru za obje momčadi jer su i jedni i drugi u borbi za treće mjesto koje vodi u Europu. Susret je završio podjelom bodova 2-2.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osječani su poveli pogotkom Ramona Miereza u 9. minuti zabivši prvi domaći gol nakon 76 dana! Omerović je ubacio s desne strane i u trepavicu pogodio Miereza koji je samo postavio glavu i pogodio za 1-0 pored nemoćnog Čavline.

Lokomotiva se nije predala i uspjela je izjednačiti u 22. minuti. I to kakvim golom. Golčinom Ibrahima Aliyua!

Cipetić je ubacio s desne strane, a dvojica Osječana gledala su Aliyua kako u njihovu šesnaestercu prima loptu prsima i fenomenalnim škaricama gađa donji lijevi kut! Malenica je loptu pogledom ispratio u mrežu. Bio je to trenutak inspiracije i nadahnuća sjajnog igrača Lokomotive i ujedno jedan od najboljih golova ove sezone.

Lokosi su u potpunosti okrenuli rezultat u 80. minuti. Strijelac je bio Sandro Kulenović, no slavlje gostiju nije dugo trajalo. Nakon samo šest minuta Mierez je svojim drugim golom danas zabio za 2-2.

VIDEO GOLOVA OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Pešekan1 15.04.2023.

    Sutra Rijeka na trećoj poziciji!

  • lopta je kockasta 🤣 15.04.2023.

    Ljepši je od Livaje gol sa bijele točke.

  • xajduk split srpsko ime toooo 15.04.2023.

    Petkovic je majstor za skarice

Komentiraj...
Vidi sve komentare