To je to što me zanima!

VIDEO Kramarić promašio čisti zicer u pobjedi Hoffenheima, Juve minimalno preko Spezije

Hrvatski reprezentativni napadač igrao je do 78. minute u pobjedi kod Kölna kojom je Hoffenheim zadržao poziciju koja ga vodi u Ligu prvaka. Alvaro Morata donio je pobjedu 'staroj dami'
Vidi originalni članak

Nogometaši Juventusa učvrstili su se na četvrtom mjestu ljestvice talijanskog prvenstva minimalnom 1-0 (1-0) domaćom pobjedom protiv Spezije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sastav iz Torina odigrao je vrlo skromnu utakmicu, do prednosti stigao u 21. minuti golom Morate nakon lošeg ispucavanja vratara Spezije Provedela, da bi u drugih 45 minuta Spezia bila momčad koja je stvarala izglednije prilike no nije ih uspjela i realizirati.

Četvrti Juventus sada ima 53 boda, pet manje uz utakmicu više od vodećeg Intera, a četiri manje od drugog Napolija i trećeg Milana koji igraju međusobno od 20.45 sati. Martin Erlić odigrao je čitav susret za Speziju koja je ostala 16. sa 26 bodova, četiri više od 18. Venezije koja se nalazi u zoni ispadanja.

Nogometaši Hoffenheima slavili su u gostima protiv Kölna s 1-0 u utakmici 25. kola Bundeslige i vinuli se do četvrtog mjesta.

Pogodak za pobjedu gostiju postigao je Stefan Posch u 61. minuti. Nakon četvrte uzastopne pobjede, Hoffenheim je četvrti na ljestvici Bundeslige s 43 boda, dok je Köln osmi sa sedam bodova manje.

Andrej Kramarić je igrao za goste do 78. minute, a u 66. minuti je išao sam na vratara domaćih, koji mu je obranio udarac. Možete ga pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • axl44 07.03.2022.

    fulao on zicer(e) na skoro svakoj utakmici 🤣

  • Sport10 06.03.2022.

    prosječan igrač za popuniti broj, u klubu ili reprezentaciji i nista više

  • MateCro 06.03.2022.

    Mene najviše boli onaj njegov zicer protiv Španjolske. Još osjećam gorčinu kad se sjetim

Komentiraj...
Vidi sve komentare