To je to što me zanima!

VIDEO Kramin projektil za novi rekord! Zabio i dvaput asistirao

Andrej igra najbolju sezonu otkako je prije šest godina stigao u Njemačku. Zabio je 23. gol sezone, 18. u Bundesligi i ima samo dva manje od cijele momčadi Schalkea
Vidi originalni članak

Prvo poluvrijeme, Hoffenheim - Schalke 0-2. Momčad Andreja Kramarića imala je start iz noćne more protiv već otpisanog velikana u 32. kolu Bundeslige.

Mark Uth zabio je u 12. minuti za vodstvo momčadi iz Gelsenkirchena, a Shkodran Mustafi u 42. udvostručio prednost plavih.

POGLEDAJTE VIDEO: Vjenčanje Andreja Kramarića.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A onda je na scenu stupio Krama. I praktički sam okrenuo utakmicu.

Već u 47. minuti iz slobodnjaka s 25 metara fantastično je zabio 23. gol sezone, što mu je rekord za jednu sezonu otkako je 2015. stigao u Njemačku.

Pet minuta poslije asistirao je iz kornera za izjednačenje koje je postavio Kevin Akpoguma, a u 60. još jednom asistirao za gol glavom, ovaj put Cristophu Baumgartneru iz slobodnjaka.

Sjajne poteze Andreja Kramarića možete pogledati OVDJE.

Schalke se potpuno raspao do 64. minute i gola Ihlasa Beboua za konačnih 4-2. Totalni preokret i četiri komada u mreži za 17 minuta. Ipak, bodovi će Hoffenheimu malo značiti s obzirom na to da su daleko od mjesta koje vodi u Europu, tek 11. Ali su barem potvrdili ostanak.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • RedDoor 08.05.2021.

    Igračina, ali nepoznanica kako ga upotrijebiti u suvremenim sustavima. Nije centarfor, nije krilni napadač, već druga špica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare