To je to što me zanima!

VIDEO Perišić 'slomio gležnjeve' Van Dijku i majstorski asistirao

Liverpool je vodio 3-0, ispustio svu prednost i pobjednika je u konačnici odredio pogodak duboko u sudačkoj nadoknadi, u 94. minuti. Ludu utakmicu odigrali su 'redsi' i 'spursi'
Vidi originalni članak

U posljednjoj utakmici nedjeljnog programa 34. kola engleske Premier lige Liverpool je na Anfieldu svladao Tottenham Hotspur 4-3 (3-1), a hrvatski reprezentativac Ivan Perišić bio je asistent za prvi gol gostiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Liverpool je nakon samo 15 minuta imao velikih 3-0 golovima Jonesa (3), Diaza (5) i Salaha (15-11m) te se činilo kako je dvoboj odlučen. No, u 40. minuti Perišić je prihvatio loptu na lijevom krilu, izvrtio Van Dijka i zatim idealno poslužio Kanea (40) koji je smanjio na 3-1. Son (77) je smanjio na 3-2, a Richarlison (90+3) je sredinom sudačke nadoknade uz podosta sreće skrenuo ubačaj Korejca u mrežu za 3-3 i činilo se veliki preokret gostiju.

No, samo minutu potom Lucas Moura je kardinalno pogriješio, ostavio loptu Diogu Joti (90+4), a Portugalac je potom ušao u kazneni prostor i pogodio suprotni kut za konačnih 4-3.

Perišić je igrao za Tottenham do 90. minute.

Liverpool je ovom pobjedom preskočio Tottenham na ljestvici, sada je peti sa 56 bodova, dok je Tottenham šesti sa 54, koliko ima i sedma Aston Villa.

VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

Ranije u nedjelju su igrači Manchester Cityja očekivano preuzeli vrh ljestvice 2-1 (2-1) gostujućom pobjedom protiv Fulhama. Gosti su poveli na samom otvaranju susreta kada je Haaland (3-11m) iskoristio kazneni udarac dosuđen zbog prekršaja Reama na Alvarezu. Ubrzo potom lijepim je golom na 1-1 poravnao Carlos Vinicius (15) da bi pobjedu Cityju osigurao Alvarez (36) prekrasnim udarcem sa 20-ak metara koji je odsjeo u samom gornjem desnom kutu nemoćnog Lena.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Dalmatinski čovik 1986 01.05.2023.

    Ivane vrime je

  • čovik-s-juga 01.05.2023.

    I onda kažu Liverpoolu je problem napad bez Manra. Ma kakav napad. Problem je obrana cijelu sezonu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare