To je to što me zanima!

VIDEO Ludnica u Napulju: Ovako se slavila dugo iščekivana titula

Bila je ovo posljednja utakmica Luciana Spallettija na mjestu trenera Napolija koji napušta dužnost nakon iznimno uspješne sezone. Sjajni prizori slavlja Napolitanaca obišli su cijeli svijet
Vidi originalni članak

Nogometaši Napolija, novi prvaci talijanske Serie A, u zadnjem su nastupu sezone pred svojim navijačima s 2-0 svladali budućeg drugoligaša Sampdoriju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Napoli je suparnika slomio u drugom poluvremenu kada je postigao oba pogotka. U 64. minuti Victor Osimhen je pogodio s bijele točke za 1-0. Nigerijskom napadaču to je bio 26. prvenstveni pogodak čime je potvrdio status najboljeg strijelca sezone u Serie A.

Konačnih 2-0 postavio je Argentinac Simeone koji je u 85. minuti sjajno zabio s 20 metara čime je velika fešta na Diego Armando Maradona stadionu mogla početi.

VIDEO SAŽETKA OVDJE

Na kraju je prvak Napoli skupio čak 90 bodova ove sezone, odnosno, šesnaest više od Lazija koji je osvojio drugo mjesto.

Bila je ovo posljednja utakmica Luciana Spallettija na mjestu trenera Napolija koji napušta tu dužnost nakon iznimno uspješne sezone.

VIDEO SLAVLJA POGLEDAJTE OVDJE

Serie A, 38. kolo:

Napoli - Sampdoria 2-0 (Osimhen 64-11m, Simeone 85)

Idi na 24sata

Komentari 4

  • NIKE 05.06.2023.

    Svaka čast za prvenstvo, ali mislim da si malo grizu usne što nisu odradili bolje četvrtfinalne utakmice LP. Tko zna kada će im se opet otvoriti takav ždrijeb.

  • zemljak122 05.06.2023.

    Napokon,zao mi je sto Spalleti odlazi

  • Tko sere 95 04.06.2023.

    dogodine u Splitu 🔴🔵

Komentiraj...
Vidi sve komentare