To je to što me zanima!

VIDEO Majstorski gol Kovačića: Pogodio rašlje iz prvog dodira! Spursi iskoristili kiks Liverpoola

Leicester je prijetio i tražio izjednačenje na domaćem terenu. Međutim, Mateo Kovačić je u 78. minuti nevjerojatnim golom postavio konačnih 3-1 i riješio pitanje pobjednika, a nosio je i kapetansku vrpcu Chelseaja
Vidi originalni članak

Majstorija, tako bi najbolje mogli opisati prvi gol Matea Kovačića u ovoj sezoni Premier lige. Njegov se Chelsea, izgleda, konačno izvukao iz loše forme. S 3-1 su pobijedili Leicester City u novom kolu Premier ligi.

Treći je gol zabio upravo hrvatski reprezentativac u 78. minuti. Kai Havertz lijepo je ubacio s desne strane terena, a Mihailo Mudryk glavom je poslao loptu pred gol Leicestera. 

POGLEDAJTE SAŽETAK VIDEO Neočekivani udarac za Liverpool! Presudio mu Billing

Tamo se našao Kovačić, koji je nosio i kapetansku vrpcu, i fantastično zabio vanjskim dijelom noge u gornji desni kut. 

Gol Kovačića pogledajte OVDJE.

'Bluesi' su poveli u 11. minuti golom Bena Chilwella, a Patson Daka je izjednačio u 39. minuti, ali je prije poluvremena Havertz povećao na 2-1. Konačnih 3-1 postavio je Kovačić i time riješio pitanje pobjednika.

Chelsea je još uvijek na 10. mjestu Premier lige s 37 bodova. Međutim, petoplasirani Liverpool bježi 'samo' pet bodova, tako da londonski klub još uvijek konkurira za plasman u europska natjecanja.

Prije nekoliko dana izbacili su Borussiju Dortmund u osmini finala Lige prvaka, a sad su došli i do druge uzastopne pobjede u Premier ligi.

Spursi iskoristili kiks Liverpoola

Ivan Perišić ostao je na klupi Tottenham Hotspura koji je na svom terenu nadigrao Nottingham Forest 3-1 (2-0). Domaće je s dva gola u prvom poluvremenu ka pobjedi usmjerio kapetan Kane (19, 35-11m), na 3-0 povisio je Son (62), da bi Worrall (81) tek ublažio poraz gostiju. Mogao je Nottingham i do drugog gola, ali je posljednjoj minuti sudačke nadoknade Ayew nije iskoristio kazneni udarac.

Četvrti Tottenham sada ima 48 bodova, jedan manje od trećeg Manchester Uniteda, ali i šest više od petog Liverpoola koji je ranije u subotu izgubio od Bournemoutha sa 0-1 (0-1). Nottingham Forest je 14. sa 26 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Chris45 11.03.2023.

    Baš mi je drago zbog Matea. Samo naprijed

  • slavonac493 11.03.2023.

    Ovaj svaku utakmicu zabija. Nevjerovatno.

  • kp 11.03.2023.

    Bravo Kova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare