To je to što me zanima!

VIDEO Mate Mišo - Kleinheisler! Hajdukovac je oduševio hitom

Osim zavidnog hrvatskog, pokazao je i jako dobre pjevačke sposobnosti. Sve su to ritmom i pjevanjem popratili 'bek vokali' sa stolova, dok je Mađar u maniri izvođača pjesme podignuo obje ruke i još jače zapjevao
Vidi originalni članak

Laszlo Kleinheisler (29) igrao u Osijeku četiri godine te se tamo zaljubio i oženio Tamaru, a s obzirom na sve spomenuto kao i teritorijalnu blizinu s rodnom mu zemljom i dobro naučio hrvatski jezik u tom razdoblju, a sad je pokazao da se osim s loptom odlično snalazi i s - mikrofonom!

KOMENTAR Hajduk konačno ima ono što mu je kronično falilo, a Karoglanov novi eksperiment je uspio!

Nedavno je pojačao redove splitskog Hajduka, a kao što je to običaj u mnogim klubovima, za 'inauguraciju' u momčad morao je nešto otpjevati na večeri pred suigračima. 'Lacika' se odlučio za vječiti hit Mate Miše Kovača 'Dalmacija u mom oku', pjesmu s kojom ne može pogriješiti kad se radi o 'bilima'.

A osim zavidnog hrvatskog, pokazao je i jako dobre pjevačke sposobnosti. Sve su to ritmom i pjevanjem popratili 'bek vokali' sa stolova, dok je Mađar u maniri izvođača pjesme podignuo obje ruke i još jače zapjevao. 

Idi na 24sata

Komentari 131

  • sunčana20 15.01.2024.

    hit hahahaha

  • bonela 14.01.2024.

    Samo Hajduk je nogometni klub u Hrvatskoj, sve ostalo je papazjanija. HŽV

  • Bravooo ❤❤❤❤ 13.01.2024.

    da se vratio u Osijeku ili Slinamu kao onaj penzioner Ademij onda je bilo 10 clankaka a sta je pokazao NISTA kao i Orsic sto je pokazao u Engleskoj cisti kopacke i cak taj posao nije dobro odradio pa presao na tribinama 😂😂😂Ljubomora teska bolest !!!!! 😂😂😂😂 HZV 💪💪 ALI HAJD mnogi zive u ovom portalu 24 sata da samo komentiraju frustracije posto uzivo nemaju ni 5€ u dzepu!!!! caos HEJTERI i sto vise djelite minuse i pisi te komentare mozda dobijete koji CENAT za to ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare