To je to što me zanima!

VIDEO Modrić htio pljunuti pa ugledao Ancelottija. Njegova reakcija nasmijala je sve...

Real Madrid je u fantastičnom polufinalu Superkupa pobijedio Atletico Madrid i u finalu će igrati protiv Barcelone. Jedna situacija s polufinalne utakmice nasmijala je gledatelje, a u glavnoj ulozi je Luka Modrić
Vidi originalni članak

Prvi sastav Real Madrida opet je nezamisliv bez Luke Modrića. Hrvatski maestro opet se nametnuo Carlu Ancelottiju koji mu je na početku sezone namijenio klupu, ali kada je vidio čaroliju hrvatskog kapetana, predomislio se i shvatio da Real i dalje teško može bez svog dirigenta.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Modrić je u pobjedi protiv Atletico Madrida u polufinalu španjolskog superkupa odigrao 67 minuta i asistirao za gol, a kamere su ga nakon izlaska izlaska iz igre uhvatile u komičnoj situaciji.

Luka se udobno smjestio u stolicu, podignuo noge i gledao utakmicu. Izgledalo je kao da želi pljunuti žvakaću gumu, ali u tome trenutku se ispred njega pojavio Carlo Ancelotti i pogledao ga. Modrić se na kraju ipak predomislio pa ostavio žvakaću u ustima. Ova komična situacija nasmijala je fanove na društvenim mrežama i mnoge podsjetila na dječaka koji želi napraviti neku nepodopštinu pa slučajno ugleda majku ili oca i u opasnosti od kazne se predomisli. 

Reak će u finalu Superkupa u nedjelju od 20 sati igrati protiv Barcelone. Prvi El Clasico u ovoj godini i odmah u finalu, ne može bolje za nogometne sladokusce. A bit će to poseban dan i za Luku Modrića koji će se boriti za svoj 24. trofej u dresu Real Madrida. Više imaju samo Karim Benzema i Marcelo i već ove sezone bi ih mogao prestići. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • zelkan 12.01.2024.

    Molim 24 sata da objave snimke iz st gdje djeca pjevaju gazi purgera.Sve Tv kuće objavila a vi ne smijete.Budite jednom realni a ne plaćeni portal

  • ronin_hood 12.01.2024.

    Mali stakor koji ima kad treba amneziju...

  • komentator/Luka 12.01.2024.

    morao je odustati jer bi pljunuo na njega :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare