To je to što me zanima!

VIDEO Modrić je izlazio iz igre... Ovo je reakcija 40.000 Turaka

Nešto što posljednih godina viđamo na nogometnim stadionima diljem Europe kada god se pojavi Luka. Majstor na čije poteze je teško ostati ravnodušan, a mnogi bi ga još godinama htjeli gledati na terenu
Vidi originalni članak

Navijači svakog kluba ili reprezentacije imaju svog miljenika i najdražeg igrača, no postoji posebna vrsta nogometaša, onih nogometnih umjetnika koji slikaju na terenu. Bez obzira za koga igrali, njima se klanja cijeli svijet. Zbog čiste nogometne klase i veličanstvene karijere.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U takvu listu besmrtnih spada i hrvatski maestro Luka Modrić. Gdje god dođe, izazove oduševljenje navijača. Pa tako i u Turskoj. Hrvatska je slavila na teškom gostovanju u Bursi 2-0 u drugom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo, a kapetan 'vatrenih' bio je pod posebnom prismotrom domaćih igrača, ali i navijača. Mnogi su došli uživati u njegovim genijalnim potezima i virtuoznosti. Takvih na svijetu je jako malo. Igrači koji pune i stadione protivničkih momčadi.

POGLEDAJTE VIDEO: 'GRIJEŠILI SMO BESPOTREBNO, LIVAKOVIĆ NAS JE SPASIO'

Cijene i Turci klasu neuništivog Luke koji i s 37 godina igra na čudesnoj razini pa su ga počastili ovacijama. Kada je u 84. minuti izašao iz igre, gledatelji su se ustali i ispratili ga gromoglasnim pljeskom. Izraz velikog poštovanja i divljenja. Neki od njih su ga prvi put uživo gledali, a vjerojatno i posljednji.

Video pogledajte OVDJE

Nešto što posljednih godina viđamo na nogometnim stadionima diljem Europe kada god se pojavi Luka. Majstor na čije poteze je teško ostati ravnodušan, a mnogi bi ga još godinama htjeli gledati na terenu. Nažalost, ova predstava jednom će morati završiti, ali dok god možemo, uživajmo u toj magiji. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Deva 33 29.03.2023.

    Ma ionako se on neće još dugo siječati .On je zaboravan

  • muke mi ježove 29.03.2023.

    Možda nije najbolji svih vremena,ali ta konstanta to nije vidjeno jako jako dugo,Luka je top igrač na svjetskoj smotri a najbolji hr igrač svih vremena ,respect.

  • RoyBean 29.03.2023.

    Nadam se da će Modrić igrati nogomet dulje, nego što će Zdravko Barišić pisati za 24.

Komentiraj...
Vidi sve komentare