To je to što me zanima!

VIDEO Modrić je ovim potezom raspametio navijače! Suparnika izvrtio pa mu 'prodao tunel'

Ove sezone ima manju minutažu i sve su češći napisi da će po isteku ugovora napustiti klub. Pa navijači cijene svaku iduću minutu koju hrvatski čarobnjak Luka Modrić (38) provede na travnjaku
Vidi originalni članak

Real Madrid je odigrao tek 1-1 na gostovanju kod gradskog suparnika Raya Vallecana u 25. kolu La Lige. Kiks 'kraljeva' dogodio se nakon što je Joselu zabio za vodstvo, a Raul de Paul poravnao. Luka Modrić odigrao je 87 minuta.

Genijalnost Luke Modrića

Upravo je Modrića većini navijača kraljevskog kluba bilo itekako drago za vidjeti. Ove sezone ima manju minutažu i sve su češći napisi da će po isteku ugovora napustiti klub. Pa navijači cijene svaku iduću minutu koju provede na travnjaku.

Nagradio ih je fantastičnim potezom u 62. minuti kada je izvrtio suparničkog igrača, lažnjakom tijelom ga izbacio iz ravnoteže pa mu, kao da sve prethodno nije bilo dovoljno, provukao loptu kroz noge. Uslijedila je točna dijagonala na drugu stranu, a da uz teren sjedi žiri podignuo bi čistu desetku.

>> POTEZ LUKE MODRIĆA POGLEDAJTE OVDJE

Unatoč pokušajima i jednih i drugih, rezultat se u drugom dijelu nije mijenjao pa je završilo 1-1.

Dinamova kampanja

Inače, kako se sve više nagađa da će Modrić na kraju sezone otići, Dinamo je pokrenuo kampanju "imalo bi smisla" u kojoj suptilno radi na povratku hrvatskog kapetana na Maksimir.

Tijekom subote je Transfermarkt objavio rezultate ankete u kojoj su navijače diljem svijeta upitali gdje bi Modrić trebao završiti karijeru i najviše glasova dobio je Dinamo.

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • kojiznam 20.02.2024.

    Pa sto nisu pustili video da se to i vidi, samo slike sto ništa ne pokazuje o njegovim driblinzima.Laž!  Vrijeme da se taj vec jednom umirovi i sa terena se izgubi.Dosta je  bilo pretjerivanja i laganja

  • ^crni jack 19.02.2024.

    A da ide malo u ajduka,pa da i oni imaju jemput IGRACINU

  • netko iz 2 mase 18.02.2024.

    raspametija je on i bolesne hrvate koji nemaju pametnijeg posla nego uživati u tuđim nazovi uspjesima dok za to vrime nemaju niti za pivu isprid dućana

Komentiraj...
Vidi sve komentare