To je to što me zanima!

VIDEO Modrić majstorski zavrtio Atleticove igrače, Real srušio velikog rivala u žustrom derbiju

Luki je pripala velika čast. U 445. nastupu za Real Madrid igrao je s kapetanskom trakom oko ruke. I pružio još jednu predstavu za pamćenje. Sve je pripremio za drugi pogodak Reala, majstorija
Vidi originalni članak

Madrid je bijeli! Nogometaši Real Madrida slavili su na teškom gostovanju kod gradskog rivala Atletica 2-1 te se pobjedom vratili na čelo ljestvice ispred Barcelone.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Strijelac prvog gola bio je Rodrygo u 18. minuti. Atletico je mogao izjednačiti u 25. minuti, sa 20 metara je odlično pucao Antoine Griezmann, no Thibaut Courtois je fantastično obranio.

Na 2-0 povisio je Valverde u 36. minuti, no sve je pripremio Luka Modrić. Luki je, inače, pripala velika čast. U 445. nastupu za Real Madrid igrao je s kapetanskom trakom oko ruke u odsustvu Karima Benzeme. I pružio još jednu predstavu za pamćenje.

Fantastično je odigrao dupli pass s Vinicisuom pa ga poslužio krasnom loptom u for. Pritom je zavrtio igrače Atletica. Vinicius se sjurio prema golu te iz blizine gađao u prvi kut i pogodio stativu da bi njegov pokušaj popravio Valverde na drugoj strani.

Atletico je uspio smanjiti u 83. minuti preko Hermosa, a do kraja je isti igrač isključen nakon što je u razmaku od 89. do 91. minute zaradio dva žuta kartona.

Aktualnog europskog i španjolskog prvaka do šeste pobjede predvodio je Modrić, koji je igrao do 82. minute kada ga je zamijenio Eduardo Camavinga.

Real je ovom pobjedom nastavio seriju sjajnih rezultata u "najmrskijem dvorištu". Na zadnjih osam gostovanja kod Atletica izborio je tri pobjede, četiri remija i samo jedan poraz, onaj lani.

A novom pobjedom preskočio je Barcelonu na vrhu, to jest vratio vodeću poziciju koju je Barca zaposjela subotnjim slavljem protiv Elchea 3-0.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Ssssssssss 19.09.2022.

    Pa Rakitic je godinama kapetan Sevile pa ne pisete nista . Hahahaha

  • Zukizuki 19.09.2022.

    Vini jr.ako nastavi s ovakvim ponašanjem postati će omraženiji nego neymar. Treba bi se unormaliti

  • Floki7 19.09.2022.

    Ovdje vise ima kantalonaca nego Realovaca hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare