To je to što me zanima!

VIDEO Modrić potezom oduševio navijače pa promašio nemoguće

Real Madrid pobijedio je Cádiz 2-1 i smanjio zaostatak za Barcelonom u La Ligi, a Luka Modrić dobio je ovacije kad je napuštao teren. Iskazao se jednom majstorijom pa je uspio promašiti prazan gol
Vidi originalni članak

Real Madrid u posljednjoj je utakmici prije stanke zbog Svjetskog prvenstva pobijedio pretposljednju momčad La Lige Cádiz na Santiago Bernabéuu 2-1 i tako zadržao pritisak pred vodećom Barcelonom, za kojom zaostaje dva boda.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, osim po pobjedi momčadi Carla Ancelottija, navijači u Madridu utakmicu će pamtiti i po potezima kapetana Luke Modrića(37). Jednom fantastičnom i drugom koji je mogao biti koban.

Dok je na leđima imao suparničkog igrača Rubena Sobrina, Modrić je bez gledanja dodao suigraču Federicu Valverdeu, petom kroz noge! Za tu majstoriju u 19. minuti dobio je ovacije stadiona.

Modrićevu fintu možete pogledati OVDJE.

Modrić je pokrenuo akciju za vodeći gol Reala u 40. minuti. Nakon kornera uposlio je Tonija Kroosa na lijevoj strani, Nijemac je ubacio, a Éder Militão glavom zabio za 1-0.

Kroos je definitivno bio igrač utakmice jer je u 70. minuti na odbijenoj lopti iz daljine krasno zabio za 2-0 i, činilo se, rutinsku pobjedu "kraljevskog kluba". Ali nije bilo tako.

Štoviše, u 79. minuti dobio je loptu na pladnju od Viníciusa Júniora koji je prošao po lijevoj strani i nesebično dodao. Pucao je Modrić sa šest, sedam metara, imao je prazan praktički cijeli gol ispred sebe, ali je nekako uspio pucati pokraj! Bacio se na travnjak i nije mogao doći k sebi... Ali eto, događa se i najboljima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Samo tri minute poslije Lucas Pérez iskoristio je lošu reakciju Realova golmana Thibauta Courtoisa i odbijanac zakucao za 2-1. Modrić je u 85. izašao iz igre i, bez obzira na promašaj, dobio još jedan "standing ovation" Bernabéua koji mu to nisu zamjerili.

Navijači domaćih su strepili, Espino je u 93. minuti glavom nečuvan prebacio gol sa sedam metara, ali su ipak sačuvali pobjedu i mir u kući prije nego što se nogometaši rasprše po reprezentacijama i krenu u lov na pehar svjetskog prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • .Antitovar** 11.11.2022.

    Ovo bu livaj pogodil zatvorenih očiju

  • Bolesni rodijak 11.11.2022.

    Ae ,nije ovo nista,koliko livaja fali ovakvih zicera po utakmici...zato nije bruka ako je Modric falija jednon u ciloj karijeri...

  • kajzanavek 11.11.2022.

    Pitanje za moralne vertikale, iz kojih viri moral i poštenje (moš mislit). Da ste rođeni u siromaštvu, i tu proveli djetinjstvo a, onda vam neka osoba omogući (nebitno kak) bogatstvo i slavu, da budete najbolji na svijetu u nečemu, bi li vi tu osobu popljuvali i osudili? Da to napravite, onda ste nula i ispod nule od čovjeka. Btw, bjeguncima i kriminalcima je mjesto u zatvoru, moje mišljenje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare