To je to što me zanima!

VIDEO Modrić stigao u Zagreb dan nakon što je srušio Sevillu!

Modrić se prošli tjedan čuo se s Mirkom Barišićem s kojim je razgovarao o potencijalnom povratku u Dinamu. Na svojoj posljednjoj utakmici za Dinamo obećao je da će se vratiti
Vidi originalni članak

Luka Modrić sinoć je prekrasnim golom u 80. minuti srušio Sevillu. Još jednom je maestro pokazao da nije za mirovinu te da je i dalje jedan od najboljih veznjaka na svijetu. Svijet je još jednom ostao impresioniran kapetanom vatrenih. Španjolski mediji nazivaju ga vječnim i otkupiteljem Reala, a on se već dan nakon utakmice zaputio u Zagreb. 

POGLEDAJTE NASLOVNICE Španjolci se natječu oko hvale Luke Modrića: 'On je vječan', 'Otkupio je Real', 'Tko zna, zna'

Manje od 24 sata nakon što je zabio gol za pobjedu, na Zelenom valu, pored Klaićeve ulice snimio ga je Pixsellov fotograf Igor Šoban, Modrić se nalazio u HNS-ovom autu marke Hyundai, a auto nije vozio on nego je sjedio na suvozačkom mjestu. Iako je kampanja "imalo bi smisla" u kojoj navijači Dinama pozivaju Modrića da se vrati u Dinamo u punom jeku, prema našim informacijama Modrićev dolazak u Zagreb nema veze s Dinamom. Modrić je u Zagrebu imao službeno fotografiranje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Šoban (@igorsoban)

PREDUVJET ZA DOBRE REZULTATE Ovo je madrac od 55.000 eura na kojem spava Luka Modrić! Košta kao novi Mercedes...

Ovaj video ponovno se poigrao s maštom navijača Dinama jer Modrić se prošli tjedan čuo s Mirkom Barišićem, a dvojac je razgovarao o mogućem povratku u Dinamu. Luka je na svojoj posljednjoj utakmici na Maksimiru za Dinamo obećao navijačima kako će se vratiti u Zagreb. Luka je u Zagrebu, ali ipak još ne onako kako bi ga navijači Dinama željeli. 

Modrić će se barem za sada brzo vratiti u Španjolsku jer iduću utakmicu za Real igra već u subotu, a protivnik kraljevima je Valencija.

Idi na 24sata

Komentari 124

  • IvicaMamic 27.02.2024.

    možda poziv na sud..

  • gus in fog 27.02.2024.

    Luka potpisuje 1-vi travnja.👍🤣

  • Rhcpdj 27.02.2024.

    Možda samo ide u DORH dati izjavu zbog lažnog svjedočenja

Komentiraj...
Vidi sve komentare