To je to što me zanima!

VIDEO Navijači Rome rasistički vrijeđali Srbina. Mourinho stao u obranu svog bivšeg igrača

Roma se vratila na pobjednički kolosijek zahvaljujući uvjerljivoj pobjedi 3-0 nad Sampdorijom u 28. kolu Serie A, a utakmicu je obilježilo rasističko vrijeđanje Dejana Stankovića
Vidi originalni članak

Dejan Stanković bio je jedan od protagonista u Interovom osvajanju trostruke krune 2010. godina pod vodstvom Josea Mourinha.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sinoć se spomenuti dvojac našao na suprotstavljenim stranama, a 'Special One' ponovno je pokazao zašto je jedan od najcjenjenijih trenera svih vremena.

BIZARAN VIDEO Ovo je punica (58) Mourinhove zvijezde. Snimka joj je hit na TikToku: 'Volim kad je hladno'

DODAO I ASISTENCIJU VIDEO Provozao protivnika pa zabio krasan gol! Pogledajte prvijenac Nikole More u Italiji

Nakon dva uzastopna poraza, Roma se vratila na pobjednički kolosijek zahvaljujući uvjerljivoj pobjedi 3-0 nad Sampdorijom u 28. kolu Serie A, a utakmicu je obilježilo rasističko vrijeđanje srpskog trenera od strane najžešćih navijača 'vučice', piše Corriere dello Sport.

Stanković je, naime, žestoko prosvjedovao kod sudaca nakon što je njegov igrač, Murillo, u 52. minuti zaradio drugi žuti karton, zbog čega se našao na meti Rominih navijača. Vikali su mu: "Cigane".

Na rasističke uvrede upućene treneru protivničke momčadi reagirao je i Mourinho, koji je podigao desnu ruku u zrak zahtijevajući da prestanu.

- Zahvalan sam Joseu, zato što ja to nisam čak ni primijetio, ali što se tiče skandiranja, ponosan sam na to što jesam. Ponosan sam što sam cigan - kazao je Stanković nakon utakmice.

Rimljani su poveli baš nekoliko minuta poslije spomenutog incidenta preko Wijnalduma, a pobjedu su potvrdili Dybala i El Shaarawy.

POGLEDAJTE GOLOVE VIDEO Milan deklasirao Napoli usred Napulja. Majstorije Leaa i Diaza, 'rossoneri' utrpali četiri!

Idi na 24sata

Komentari 31

  • njet njet 03.04.2023.

    kad se spominje necija nacija, to moze biti samo nacionalizam, ne rasizam. tek tako da ne bi "zaboravili" ;-)

  • GeneralPraljakUskoplje V 03.04.2023.

    Pa navijaci Crvene zvezde su tek prije par tjedana oteli glavnu zastavu najstarijoj navijackoj skupini Rome … naravno da ce ga vrijeđati

  • jozojozic77777777@gmail.com 03.04.2023.

    Mene zanima kako to u nogometu, košarka, rukomet, vaterpolo samo dobre srbe vrijeđaju,taj mirotvorni narod od svih ugrožen isto kao Hajduk u hr

Komentiraj...
Vidi sve komentare