Obavijesti

Sport

Komentari 17

VIDEO Milan deklasirao Napoli usred Napulja. Majstorije Leaa i Diaza, 'rossoneri' utrpali četiri!

VIDEO Milan deklasirao Napoli usred Napulja. Majstorije Leaa i Diaza, 'rossoneri' utrpali četiri!

Aktualni prvak je u Napulj stigao u vrlo lošoj seriji. No, večerašnjom predstavom podsjetio je na prošlogodišnje šampionske izvedbe i nagovijestio da bi Napoli itekako mogao imati problema u Ligi prvaka

VIDEO

Bilo je pitanje trenutka kada će Napoli posrnuti. Praktički je osigurao svoj treći naslov u povijesti, no po zakonu vjerojatnosti teško je bilo za očekivati da do kraja prvenstva neće kiksati još koji put.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zlatanov kung-fu 00:38

Novi poraz morao je stići kad-tad, no malo tko je mogao pretpostaviti da će Milan u derbiju 28. kola Serie A u potpunosti deklasirati lidera talijanskog prvenstva 4-0 i to usred Napulja na stadionu Diego Armando Maradona. Hrvatski nogometaš Ante Rebić dobio je priliku od 74. minute.

Milan je u Napulj stigao u vrlo lošoj seriji. Nije slavio tri utakmice u nizu, dvije od toga je izgubio. No, večerašnjom predstavom podsjetio je na prošlogodišnje šampionske izvedbe i nagovijestio da bi Napoli itekako mogao imati problema u četvrtfinalnom ogledu Lige prvaka, iako su brojni analitičari procijenili da bi u polufinale trebali proći Napolitanci.

Inspirativnu večer imao je Rafael Leao, odlično izdanje prezentirao je Brahim Diaz dok se Olivier Giroud propisno ispromašivao. Potop domaćina počeo je u već u 17. minuti kada se Brahim Diaz majstorskim driblingom probio po desnoj strani, proigrao Leaa koji je rutinerski lobao Mereta.

Serie A - Napoli v AC Milan

Samo osam minuta kasnije, Milan je povećao prednost. 'Rossoneri' su odigrali akciju po lijevoj strani preko Bennacera, lopta se odbila do Diaza, koji je od bloka poslao loptu u mrežu.

Luciano Spalletti nije uspio prodrmati momčad i Napoli je u nastavku primio još dva komada. Sandro Tonali je u 59. minuti ukrao loptu na sredini terena i proigrao Leaa. Portugalac je krasnim driblingom vratio Amira Rrahmanija u HNL pa ljevicom zakucao loptu Meretu "kroz oči". S dva pogotka večeras prestigao je Girouda i s 10 golova je najbolji strijelac Milana ove sezone.

Serie A - Napoli v AC Milan

Milan tu nije stao. Na listu strijelaca upisao se i Alexis Saelemaekers, igrač koji ponekad ovako zabljesne, ali često odigra ispod razine, što dovoljno govori o današnjoj obrani Napolija. Belgijcu je to bio prvi ligaški gol u sezoni.

Sukus derbija kola Serie A je da se Milan vratio na treće mjesto lige. Zaostaje četiri boda za Lazijem na drugom mjestu. Napoli je nedostižan na vrhu i ulice Napulja već se polako ukrašavaju za proslavu naslova. No, dvomeč u Ligi prvaka će itekako biti neizvjestan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao