To je to što me zanima!

VIDEO Neka drhti cijela Europa: Dinamo novim videom nabrijao navijače, sutra opet spektakl...

Dinamo svakim danom sve bolje djeluje i na društvenim mrežama, a u Maksimiru su zanimljivim videom pokazali detalje koje je njihova kamera u četvrtak zabilježila protiv Betisa...
Vidi originalni članak

Zagreb je zahvatila velika euforija. Dinamo je u četvrtak izbacio Betis iz šesnaestine finala Konferencijske lige, a Hajduk danas napravio veliki kiks u borbi za naslov. Nogometaši Mislava Karoglana remizirali (1-1) su u Varaždinu, pa će sutra u derbiju kola Dinamo i Rijeka - letjeti. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A onaj pravi navijački Zagreb se već probudio. Dinamovi su navijači napunili Maksimir protiv Betisa, slična će priča biti i sutra protiv Rijeke. Ulaznice za obje zapadne (dolje i gore) i donju sjevernu tribinu prodane su danima, riječka je Armada najavila ofenzivu na Jug. I u Maksimiru ćemo opet prisustvovati pravom nogometnom spektaklu.

Dinamov marketing vidno raste, u redovima hrvatskog prvaka svakim su danom sve "jači" i na društvenim mrežama. Tako su u Dinamu večeras pustili još jedan zanimljiv video kojim su dodatno "nabrijali" svoje navijače uoči dolaska Rijeke. Pogledajte najnoviji video iz Maksimira, kako je Dinamova kamera doživjela utakmicu protiv Betisa.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • ČA!! 24.02.2024.

    Dinamovci...nemojte se zajebavati sa lopatama dobro ih napumpajte!

  • Slavonija.voli.Dinamooo!!! 24.02.2024.

    ovom prilikom i čestitam svim prijašnjim trenerima koji su velikim pobjedama doprinos dali da dinamo bude takav europski brand.

  • DeGogi_opet tu 24.02.2024.

    ni City ih nebu tukel

Komentiraj...
Vidi sve komentare