To je to što me zanima!

VIDEO Neredi na derbiju u Crnoj Gori: Navijači bacali petarde na teren, policija ih je rastjerala!

Ova je utakmica bila od velike važnosti za ove klubove jer Budućnost vodi u prvenstvu s 54 boda, a Dečić ima 51 bod. Ipak, ona se nije mogla odigrati u normalnim uvjetima zbog nereda navijača
Vidi originalni članak

Crnogorski derbi između Budućnosti i Dečića obilježili su navijački neredi. Naime, navijačka skupina Budućnosti, nazvana "varvari", počeli su bacati petarde i baklje na travnjak. Srećom, pritom nisu ozlijedili ni jednog nogometaša.

Od samog početka utakmice bilo je jasno kako situacija na tribini nije mirna. Igrači su jedva bili u mogućnosti odigrati dvije minute utakmice bez kojekakvih nereda, a sudac utakmice Miloš Savović je tijekom sredine prvog poluvremena prekinuo utakmicu kako bi s delegatom odlučio što i kako dalje.

Tako je odlučio da će isprazniti dio tribine na kojoj su bili navijači budućnosti, a kamere su uhvatile igrače kako mole navijače za mir. 

Utakmica je inače završila 1-1. Dečić je poveo u 10. minuti preko Matića, a Despotović je izjednačio u 64. Ova je utakmica bila od velike važnosti za ove klubove jer Budućnost vodi u prvenstvu s 54 boda, a Dečić ima 51 bod.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Milošević777 10.04.2024.

    To je prava policija,a ne kao naša da ih Torcida ozljeđuje

Komentiraj...
Vidi sve komentare