To je to što me zanima!

VIDEO Novak je pokazao da je pravi šampion: Pogledajte kako je reagirao poslije poraza Srbije

Nisu baš stvari išle kako je zamišljao iako je vratio Srbiju u život pobjedom nad Marina Čilića. Protiv najboljeg svjetskog para nije imao šanse i korektno je čestitao i izgrlio neke u hrvatskom stožeru
Vidi originalni članak

Vukao je srpsku reprezentaciju do polufinala Davis Cupa, vraćao je nekoliko puta iz zaostatka pobjedama u singlu i u paru. Najbolji je svjetski tenisač, ali je i veliki sportaš i zna biti dostojanstven i u porazu.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska u finalu Davis Cupa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novak Đoković (34) to je pokazao i u Madridu, nakon što je u paru s Filipom Krajinovićem glatko izgubio od Nikole Mektića i Mate Pavića u odlučujućem meču 7-5, 6-1 za kraj duge i uspješne sezone.

Išao je Nole od jednog do drugog člana stručnog stožera Hrvatske i čestitao na ulasku u finale, svjestan da je u španjolskoj prijestolnici bolja reprezentacija prošla dalje. Potez kojim je još jednom pokazao da zaslužuje poštovanje i hrvatske publike.

Video možete pogledati OVDJE.

Hrvatska je u trećem pokušaju uspjela nadvisiti Srbiju u tenisu nakon poraza u Splitu 4-1 davne 2010. i u Kraljevu 5-0 prije šest godina. Vrijedilo je čekati. U nedjelju će izabranike Vedrana Martića čekati pobjednik duela Rusija - Njemačka koji se igra u subotu.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Sport10 04.12.2021.

    veliki profesionalac,veliki čovjek

  • biberrr 04.12.2021.

    Pravi gospodin,što drugo reći?

  • škorpion1980 04.12.2021.

    Novak je primjer pravog sportaša

Komentiraj...
Vidi sve komentare