To je to što me zanima!

VIDEO Novakova izjava o kojoj bruji cijela Srbija: Slomljen i umoran odjurio usred govora

Prvi tenisač svijeta, kao i cijela Srbija, očekivali su da će Đoković konačno uzeti toliko željeno zlato na Olimpijskim igrama. Poraz od Zvereva ga je slomio, a meč za broncu nije mu neka utjeha
Vidi originalni članak

Novak Đoković (34) izgubio je u polufinalu olimpijskog turnira u Tokiju. Bolji je bio Alexander Zverev (1-6, 6-3, 6-1), koji je odigrao čudesnu drugu dionicu meča pa u trećem setu nadigrao Đokovića.

POGLEDAJTE VIDEO: Đoković slavio s Bobanom na Wembleyju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je imao 6-1 i 3-2 uz break, nešto što on ne propušta, neće se pridružiti legendarnoj Steffi Graf te kompletirati Zlatni Slam. Zverev je prvo dobio drugi set sa 6-3, a onda ga razmontirao u trećem 6-1 i prošao u finale Olimpijskih igara.

BEZ BORBE ZA ZLATO Slomljeni Đoković: Osjećam se užasno. Došao sam baš iscrpljen

Prvi tenisač svijeta, kao i cijela Srbija, očekivali su da će Novak konačno uzeti toliko željeno zlato na Olimpijskim igrama. Na prošlima u Riju šokantno je ispao već u prvom kolu od Del Potra dok je ove sezone djelovao nezaustavljivo. Ako se na nekoga trebalo kladiti uoči Igara, onda je to upravo on.

Poraz od Zvereva ga je slomio.

- Nemam pojma, iskreno sad sam, ovaj... Ne znam što da kažem - rekao je Đoković vidno utučen pa otišao usred davanja izjave.

Ostaje mu borba za broncu, koju je osvojio u Pekingu 2008. godine, a protivnik će biti Pablo Carreno Busta. Zverev će za olimpijsko zlato igrati protiv Karena Hačanova, koji je Španjolca dobio u dva relativno glatka seta.

VIDEO: MATIN I NIKOLIN SHOW 'To je medalja. Teška je. Paviću, jesi ti sretan? Nemoj se smijat'

Bronca mu je mala utjeha za sve što se dogodilo u polufinalu, no ipak će moći kompletirati sva četiri Grand Slama ukoliko osvoji US Open. Sva četiri najveća trofeja u kalendarskoj godini uspjeli su osvojiti samo Donald Budge (1938) i Rod Laver (1962, 1969).

Idi na 24sata

Komentari 179

  • spane 31.07.2021.

    Nemože se uvijek dohvatiti zlato.Medalja je ipak medalja Bravo Nole,drži se !

  • 31.07.2021.

    Dobro da se slikao s našom Matejom pa da ima uspomenu sa zlatnom medaljom!

  • nemabosne 31.07.2021.

    Ne mogu prežaliti što mu se ovo dogodilo. Očekivao sam siguran Gold Slam!

Komentiraj...
Vidi sve komentare