To je to što me zanima!

VIDEO Nove 'zamisli' Guardiole: Golman pucao odlučujući penal!

Cityjev golman, koji je i obranio jedanaesterac Luki Modriću, bio je jedan od izvođača s bijele točke, i to u petoj seriji! 'Ja sam najbolji izvođač penala, ali biram da ih ne pucam', rekao je
Vidi originalni članak

Manchester City neće obraniti europsku titulu u Ligi prvaka. Real Madrid pobijedio ga je 5-4 (1-1) nakon jedanaesteraca, a udarce s bijele točke za 'građane' su promašili Mateo Kovačić i Bernardo Silva, dok su sigurni izvođači bili Julian Alvarez, Phil Foden i - Ederson!

Da, Cityjev golman, koji je i obranio jedanaesterac Luki Modriću, bio je jedan od izvođača s bijele točke! A pokazao se na prilično dobar način. Imao je težak zadatak pucavši peti penal Cityja. Da je promašio svoj udarac, City bi izgubio i bez udarca Antonija Rudigera, koji je bio posljednji izvođač za Real.

Ali brazilski golman je mirno naciljao lijevom nogom i pogodio u donji lijevi kut. Lunjin, koji je obranio dva penala 'građanima', pogodio je stranu, ali nije mogao do te lopte. Edersonov penal možete vidjeti OVDJE na 1:07.

DEVET PUTA U POLUFINALU LP-a Modrić promašio penal šesti put! Korak je bliže da postane najtrofejniji igrač Reala ikad...

Guardiola je jednom prilikom pričao o tome kako bi Ederson mogao biti opcija za pucanje jedanaesteraca. Sad je ispunio svoju riječ.

CITIRAO CRUIJFFA Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

- Ederson je opcija jer sam prilično siguran kako je dobar izvođač. Onaj tko puca penale mora imati veliku osobnost s ogromnim samopouzdanjem - pričao je Španjolac, a Ederson je jednom rekao kako je sjajan u penalima.

-  Ne treniram puno izvođenje slobodnih udarca, vježbao sam penale, kada sam igrao za Riberao često sam pucao slobodne udarce, ali to je sada prošlost. Ja sam najbolji izvođač penala, ali biram da ih ne pucam!

Idi na 24sata

Komentari 5

  • strmi007 18.04.2024.

    DInamoooooooooooooooooo

  • medenii 18.04.2024.

    joj daj ricardo ih je za portugal pucao jos 2004. koje zamisli guardiole??? lik je svojim idejama unazadio nogomet

Komentiraj...
Vidi sve komentare