To je to što me zanima!

VIDEO Ovako je Zagreb dočekao zlatnog izbornika 'barakuda'

S Ivicom Tuckom su na parket izašli i legendarni Ratko Rudić te Perica Bukić i Mladen Drnasin, a svi su dobili gromoglasan pljesak s tribina
Vidi originalni članak

Nakon što su osvojili Svjetsko vaterpolsko prvenstvo u Dohi, hrvatski vaterpolisti nisu imali svečani doček na glavnom zagrebačkom trgu, već su slavlja preselili na trgove gradova iz kojih dolaze. Ipak, nešto kasnije su zlatnog izbornika Ivicu Tucka dočekali navijači prije utakmice rukometne Lige prvaka između RK Zagreba i PSG-a (28-26).

POGLEDAJTE VIDEO: Pozdrav za zlatne 'barakude' u Areni

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S njim su na parket prije utakmice izašli i legendarni Ratko Rudić te Perica Bukić i Mladen Drnasin, a svi su dobili gromoglasan pljesak s tribina. Na jedan su način, barem pokušali, ispraviti ono što se dogodilo. 

Zahvalio se svima na podršci hrvatski izbornik, a nakon toga je s vaterpolskim društvom pogledao vrhunski podvig Zagrebaša koji su velikom pobjedom osigurali plasman u drugi krug najelitnijeg europskog klupskog natjecanja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • lanai goga 01.03.2024.

    Senf nemozes ispraviti ono sto si ucinio svim barakudama pokazao si koliko si sposoban gradonacelnik sigurno si im ponudio voznju zicarom gratis dno dna

  • ramokatolik 01.03.2024.

    ne možete više ispraviti sramotu koju ste napravili sa igračima

Komentiraj...
Vidi sve komentare