To je to što me zanima!

VIDEO Ovo je mjesto pogibije relijaša u Zagorju. Razrovana zemlja, uništena ograda, svijeće

Craig Breen poginuo je uz lokalnu cestu nedaleko od mjesta Lobor u Krapinsko-zagorskoj županiji. Na mjestu tragedije gore lampioni u čast poznatog irskog vozača
Vidi originalni članak

Irski vozač relija Craig Breen poginuo je u 34. godini u četvrtak oko 12.40 na lokalnoj cesti između Golubovca i Lobora na privatnom testiranju uoči WRC Croatia Rallyja koji se održava idući vikend.

Iz još neutvrđenih razloga u desnom je zavoju sletio s ceste i naletio na drvenu ogradu. Njegov suvozač James Fulton prošao je bez ozljeda.

POGLEDAJTE JAVLJANJE UŽIVO:

POGLEDAJTE VIDEO: 

POGLEDAJTE VIDEO: ODVOZ AUTA PREMINULOG RALLY VOZAČA CRAIGA BREENA

Automobilistički je svijet u šoku. Pogibija vozača WRC-a nije se dogodila od 1989. godine kad je Portugalac Augusto Mendes stradao na domaćem reliju, a zadnji relijaš koji je stradao u autu bio je njemački suvozač Jörg Bastuck u Španjolskoj 2006.

Reporteri 24sata Emirat Asipi i Borna Škof obišli su mjesto tragedije u Hrvatskom zagorju. Uz ogradu gori nekoliko lampiona, a na mjestu nesreće vide se tragovi kočenja, razrovana zemlja i odvojeni stupovi dijela ograde koja je uništena.

Tijelo nesretnika prevezeno je na obdukciju u Zagreb, a točan uzrok nesreće otkrit će istraga koju vode hrvatska policija i Svjeska automobilistička federacija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 42

  • stanin 14.04.2023.

    1.Ograda je legalna ili ilegalna? 2.Zašto nema bala slame ili druge zaštite? 3.Kad ćemo početi izvlačiti pouke iz nesreća, kukati poslije tragedije je kasno!

  • Amg 14.04.2023.

    daklle, gledam jučer vijesti i slušam novinara i ne vjerujem u njegovo pitanje - Da li je uzrok nesreće brzina? Ono, vozi se rally pa brzina sigurno nije uzrok nezgode. i ono, konstantno prikazivanje sa strane novinara samo loše stvari rallya u hrv. kao da žele uništiti i to što smo dobili. i čemu slikanje mjesta nezgode i iznošenje nekih detalja. mene kao fana ne zanima kako izgleda mjesto nezgode jer je čovjek preminuo. čemu to slikanje i naglašavanje??? šta ništa ne može ostati privatno i osobno? ne može se poštivati niti smrt čovjeka?

  • 14.04.2023.

    Aj dosta više...čovjek ošo i nek počiva u miru

Komentiraj...
Vidi sve komentare