To je to što me zanima!

VIDEO Brozović promašio penal, Al Nassr ispao iz Azijske LP! Ronaldo promašio nemoguće

Al-Ain je izbacio Al-Nassr iz četvrtfinala Azijske Lige prvaka u ludoj utakmici sa sedam golova. Pobjednika su odlučili jedanaesterci
Vidi originalni članak

Al-Nassr prošlog je ljeta oformio momčad satkanu od zvijezda iz Europe s jednim ciljem. Pokoriti sva natjecanja i popuniti vitrine trofejima. Cristiano Ronaldo dočekao je Marcela Brozovića, Otavija, Aymerica Laportea, Sadija Manea, Alexa Tellesa, Seku Fofanu, ali ispalo je usred sezone da je to bio novac bačen u vjetar jer nakon što se praktički oprostio od naslova u saudijskom prvenstvu, Brozovićev klub ispao je i iz Azijske Lige prvaka!

Al-Nassr je u nevjerojatnoj drami ispao od Al-Aina iz četvrtfinala Azijske Lige prvaka nakon lutrije jedanaesteraca. Bilo je tu svega, sedam golova, brdo preokreta, isključenje, nevjerojatni promašaji, produžeci, jedanaesterci. Al-Ain je u Rijad došao s prednošću 1-0 iz prve utakmice pa nakon 45 minuta vodio 2-0! Al-Nassr je nadoknadio taj zaostatak, preokrenuo na 3-2 i izborio produžetke pa u prvom primio novi gol. Ipak, ukazao se spasitelj Ronaldo i u 118. minuti povisio na 4-3 golom iz penala i izborio jedanaesterce. Gosti su bili sretne ruke. Trojica su zabila, dok su kod saudijske momčad čak trojica promašila, među njima i naš Marcelo Brozović.

Cijeli sažetak pogledajte OVDJE 

Klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, kojeg vodi legendarni Hernan Crespo, silovito je ušao u utakmicu. Al-Ain je šokirao domaćine u 28. minuti golom Rahimija, a u 45. je isti igrač pogodio za 2-0! Tuga i razočaranje zavladali su na KSU stadionu, Al-Nassru su trebala čak tri gola da se vrati u igru. I uspjeli su!

Al-Ghareeb je u petoj minuti sudačke nadoknade u prvom dijelu smanjio na 2-1, Eisa je zabio autogol u 51. za 2-2, a veliki preokret Al-Nassru donio je Alex Telles u 72. minuti. Otišli se u produžetke, domaćini su nizali promašaje, a onda je u 98. minuti Yahya nevjerojatnom glupošću ostavio svoju momčad na cjedilu. Dobio je crveni karton zbog gaženja protivnika i Al-Ain je to iskoristio pet minuta kasnije kada je Al-Shamsi izjednačio na 3-3 i doveo goste na koračić od polufinala. Tako su oni barem mislili.

Ronaldo promašio nemoguće

U dramatičnoj završnici Al-Nassr je izborio penal u 118. minuti, a Ronaldo je povisio na 4-3 i izborio svojoj momčadi jedanaesterce. Ipak, tamo su se domaćini u potpunosti raspali. Čak trojica su promašila, među njima i naš Marcelo Brozović koji je odradio svih 120 minuta, dok je samo Ronaldo zabio. S druge strane, trojica igrača bila su precizna kod gostiju i odvela ih u polufinale. Hrvatski reprezentativac nije se baš proslavio ni tijekom utakmice. Pokušao je u prvom poluvremenu atraktivno zabiti škaricama, ali lopta je otišla 15 metara od gola. 

Utakmicu je obilježio i nevjerojatan promašaj Cristiana Ronalda. Nema više potrebe niti nabrajati što je sve napravio u karijeri, vjerojatno će netko jednog dana o tome napisati i knjigu. Cristiano Ronaldo najbolji je strijelac u povijesti nogometa koji i s 38 godina trpa kao na traci, ali ovaj put smo vidjeli da je i on samo čovjek od krvi i mesa.

U 61. minuti, pri rezultatu 2-2, gostujući golman jako loše je reagirao prilikom jednog udarca i loptu odbio do Ronalda koji je bio dva metra od gola. Imao je cijeli gol pred sobom i golmana koji je ležao na podu, ali Cristiano je poslao loptu pored desne stative. Kolektivno su se pohvatali za glave njegovi suigrači, navijači Al-Nassra pa i sam Ronaldo.

Veliki promašaj pogledajte OVDJE 

Promašaj koji je sve ostavio u šoku i to od igrača koji se tijekom karijere lakoćom nosio s pritiskom i zabio brojne golove u ključnim utakmicama koje su njegovim klubovima donijeli trofeje. No, ovaj put je pokazao da je i on čovjek od krvi i mesa s možda i najvećim promašajem u svojoj karijeri. Koji je možda njegovu momčad i izbacio iz Lige prvaka.

 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • jasarevic alija ᅟ 13.03.2024.

    Tovarčina najobićnija odvratna voli SVINJDUK jer I sam smrdi.​ ​ ​​​​ ​​​ ​

  • lily A 12.03.2024.

    I bolji su fulali 😩

  • ukrudba 12.03.2024.

    Ovdje se nekima zapliće jezik pri spomenu Mesija. Šteta jer to su neznalice. Samo za njih par crta o Mesiju. Messi je avangarda, pravi mali nogometni Mozart, Hudini...On je nogometni Jimi Hendriks. Kao i svaki veliki umjetnik, on ne govori o sebi, vec drugi govore o njemu.. S druge strane imamo Ronalda koji je Justin Biber modernog nogometa. Arogantan, glasan, samohvalac, narcios, sebičnjak, njegova igra je plitka, a njegovi fanovi su do zla boga povrsni.. Ronaldo je turbo folk, Messi je klasika, rock, jazz.. Ronaldo je Jelena Karleusa u nasim okvirima, nema dubinu, esenciju, umjetnicku nit u njegovom loptanju.. Ma razlika je velika, i nikakvi golovi to ne mogu nadomjestit i nikad neće.Najveće priznanje za Ronalda je da ga se kroz cijelu karijeru uopće uspoređivalo s Messijem. I jedan i drugi su mašine za golove, a u svim ostalim aspektima nogometa, od driblinga, pregleda igre, asistencija,razigravanja momčadi je Messi miljama ispred.

Komentiraj...
Vidi sve komentare