Obavijesti

Sport

Komentari 88

VIDEO Brozović promašio penal, Al Nassr ispao iz Azijske LP! Ronaldo promašio nemoguće

VIDEO Brozović promašio penal, Al Nassr ispao iz Azijske LP! Ronaldo promašio nemoguće

Al-Ain je izbacio Al-Nassr iz četvrtfinala Azijske Lige prvaka u ludoj utakmici sa sedam golova. Pobjednika su odlučili jedanaesterci

VIDEO

Al-Nassr prošlog je ljeta oformio momčad satkanu od zvijezda iz Europe s jednim ciljem. Pokoriti sva natjecanja i popuniti vitrine trofejima. Cristiano Ronaldo dočekao je Marcela Brozovića, Otavija, Aymerica Laportea, Sadija Manea, Alexa Tellesa, Seku Fofanu, ali ispalo je usred sezone da je to bio novac bačen u vjetar jer nakon što se praktički oprostio od naslova u saudijskom prvenstvu, Brozovićev klub ispao je i iz Azijske Lige prvaka!

Al-Nassr je u nevjerojatnoj drami ispao od Al-Aina iz četvrtfinala Azijske Lige prvaka nakon lutrije jedanaesteraca. Bilo je tu svega, sedam golova, brdo preokreta, isključenje, nevjerojatni promašaji, produžeci, jedanaesterci. Al-Ain je u Rijad došao s prednošću 1-0 iz prve utakmice pa nakon 45 minuta vodio 2-0! Al-Nassr je nadoknadio taj zaostatak, preokrenuo na 3-2 i izborio produžetke pa u prvom primio novi gol. Ipak, ukazao se spasitelj Ronaldo i u 118. minuti povisio na 4-3 golom iz penala i izborio jedanaesterce. Gosti su bili sretne ruke. Trojica su zabila, dok su kod saudijske momčad čak trojica promašila, među njima i naš Marcelo Brozović.

Cijeli sažetak pogledajte OVDJE 

Saudi Pro League - Al Nassr v Al Hazem

Klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, kojeg vodi legendarni Hernan Crespo, silovito je ušao u utakmicu. Al-Ain je šokirao domaćine u 28. minuti golom Rahimija, a u 45. je isti igrač pogodio za 2-0! Tuga i razočaranje zavladali su na KSU stadionu, Al-Nassru su trebala čak tri gola da se vrati u igru. I uspjeli su!

Al-Ghareeb je u petoj minuti sudačke nadoknade u prvom dijelu smanjio na 2-1, Eisa je zabio autogol u 51. za 2-2, a veliki preokret Al-Nassru donio je Alex Telles u 72. minuti. Otišli se u produžetke, domaćini su nizali promašaje, a onda je u 98. minuti Yahya nevjerojatnom glupošću ostavio svoju momčad na cjedilu. Dobio je crveni karton zbog gaženja protivnika i Al-Ain je to iskoristio pet minuta kasnije kada je Al-Shamsi izjednačio na 3-3 i doveo goste na koračić od polufinala. Tako su oni barem mislili.

Ronaldo promašio nemoguće

Asian Champions League - Quarter Final - Second Leg - Al Nassr v Al Ain

U dramatičnoj završnici Al-Nassr je izborio penal u 118. minuti, a Ronaldo je povisio na 4-3 i izborio svojoj momčadi jedanaesterce. Ipak, tamo su se domaćini u potpunosti raspali. Čak trojica su promašila, među njima i naš Marcelo Brozović koji je odradio svih 120 minuta, dok je samo Ronaldo zabio. S druge strane, trojica igrača bila su precizna kod gostiju i odvela ih u polufinale. Hrvatski reprezentativac nije se baš proslavio ni tijekom utakmice. Pokušao je u prvom poluvremenu atraktivno zabiti škaricama, ali lopta je otišla 15 metara od gola. 

Utakmicu je obilježio i nevjerojatan promašaj Cristiana Ronalda. Nema više potrebe niti nabrajati što je sve napravio u karijeri, vjerojatno će netko jednog dana o tome napisati i knjigu. Cristiano Ronaldo najbolji je strijelac u povijesti nogometa koji i s 38 godina trpa kao na traci, ali ovaj put smo vidjeli da je i on samo čovjek od krvi i mesa.

Asian Champions League - Quarter Final - Second Leg - Al Nassr v Al Ain

U 61. minuti, pri rezultatu 2-2, gostujući golman jako loše je reagirao prilikom jednog udarca i loptu odbio do Ronalda koji je bio dva metra od gola. Imao je cijeli gol pred sobom i golmana koji je ležao na podu, ali Cristiano je poslao loptu pored desne stative. Kolektivno su se pohvatali za glave njegovi suigrači, navijači Al-Nassra pa i sam Ronaldo.

Veliki promašaj pogledajte OVDJE 

Promašaj koji je sve ostavio u šoku i to od igrača koji se tijekom karijere lakoćom nosio s pritiskom i zabio brojne golove u ključnim utakmicama koje su njegovim klubovima donijeli trofeje. No, ovaj put je pokazao da je i on čovjek od krvi i mesa s možda i najvećim promašajem u svojoj karijeri. Koji je možda njegovu momčad i izbacio iz Lige prvaka.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika