To je to što me zanima!

VIDEO Pašalić volejem zabio u slavlju protiv Mourinhove Rome

Nakon što su Juventusu vratili oduzetih 15 bodova, stvari su se zakomplicirale u borbi za Europu u Serie A, a ovom pobjedom Atalanta je stigla na sedmo mjesto s 52 boda na krilima hrvatskog reprezentativca
Vidi originalni članak

Vrebao je priliku unutar šesnaesterca Mario Pašalić, a onda je dočekao dodavanje Duvana Zapate i lijevom nogom krasno spremio loptu u mrežu nemoćnog Ruija Patricija na golu Rome. Bilo je to za 1-0 u 39. minuti, a nogometaši Atalante su do kraja susreta zabili još dva gola te na kraju slavili s 3-1 (1-0) protiv izabranika Josea Mourinha.

Video Pašalićeva gola možete pogledati OVDJE. Nakon što su Juventusu vratili oduzetih 15 bodova, stvari su se zakomplicirale u borbi za Europu u Serie A, a ovom pobjedom Atalanta je stigla na sedmo mjesto s 52 boda dok spomenuti Juventus na trećem mjestu ima 59 bodova. Prva četiri mjesta vode u Ligu prvaka, peto u Europsku ligu, a šesto u kvalifikacije za Konferencijsku ligu. 

Do kraja talijanskog prvenstva još je sedam kola i sve se može promijeniti, a izabranici Gian Piera Gasperinija dobro su krenuli u posljednju etapu Serie A.  Nakon Pašalića zabijali su još Toloi u 74. minuti (2-0), dok je Pellegrini dao nadu Romi u 83. minuti (2-1), a konačnih 3-1 postavio je Koopmeiners u 84. minuti utakmice. 

Ritam se pojačava pred kraj prvenstva, a Atalanta već u subotu, 29. travnja, gostuje kod Ivana Jurića i Nikole Vlašića u Torinu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • pile2244 25.04.2023.

    Gdje je Pašalić gdje je Oršić🤣🤣🤣

  • Oršić legenda ** 25.04.2023.

    Brzo u ajduga s njim,dok jos moze zabiti 1 gol u 200 tekmi

  • Princ vilenjaka 25.04.2023.

    Velika borba nekoliko klubova za Lp kao u Hnl-u za Konf. ligu iako je Juve i dalje pod upitnikom zbog mogućeg ponovnog oduzimanja bodova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare