To je to što me zanima!

VIDEO Petković je jedini smio prići BBB-ovcima na Poljudu. Evo što je poručio navijačima

Kapetan Dinama Bruno Petković bio je jedini dinamovac koji se smio obratiti navijačima nakon nereda koji su eskalirali na Poljudu
Vidi originalni članak

Deseci huligana upali su na teren Poljuda dok su igrači Dinama i Hajduka još uvijek bili na terenu. "Modri" su nakon pobjede od 1-0, kojom su izborili finale Kupa s Rijekom, otišli do svojih navijača, ali su morali požuriti u svlačionicu kako bi izbjegli neželjene događaje nakon što su huligani izašli na teren.

Kada se situacija smirila, kapetan Dinama, Bruno Petković, izašao je ponovno pred navijače. Bio je sam. Zapravo, baš i ne potpuno sam, jer se iza njega nalazilo desetak specijalaca, koji su budnim okom pratili što se događa. 

POGLEDAJTE SNIMKE VIDEO Kronologija poljudskih nereda: Letjele su baklje, šake, stolci. Jednog su krivca uhvatili JURICA JURJEVIĆ ZA 24SATA Prva reakcija iz HNS-a na kaos u Splitu: 'Moguće je da Hajduk kaznimo zatvaranjem Poljuda'

- Hvala vam na podršci i hvala na svemu. Vani je puno ranjenih, policija moli da sad i mi ne provociramo i da ne razgovara s vama cijela momčad. Hvala na svemu, pobijedili smo, nastavit ćemo i dalje, vidimo se u nedjelju na Maksimiru - poručio je Petković.

POGLEDAJTE VIDEO: Govor Brune Petkovića Boysima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trener Sergej Jakirović komentirao je kako su svi punim trkom jurili prema sigurnosti svlačionice kada su eskalirali neredi, ali to nije učinio i Petković, koji se laganim hodom uputio do svlačionice.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci na putu do svlačionice nakon što su počeli neredi na Poljudu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 76

  • tomst56 04.04.2024.

    Izbaciti ajduka skup sa tim njihovim divljacima u treću ligu, neću kazati TOVARIMA jerbo TOVAR je pre inteligentna i plemenita životinja !!

  • skyvision 04.04.2024.

    drzava i HNS taoci jedne narko sekte

  • dahvaul 04.04.2024.

    Opet plava gospoda na dijelu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare