To je to što me zanima!

VIDEO Petković pred Dalićevim očima zabio spektakularan gol! Škaricama rasparao mrežu Boda

Napadač Dinama sam si je digao loptu, poletio i zakucao škarice za vodstvo Dinama 2-0 pred kraj prvog poluvremena
Vidi originalni članak

Prije koji dan navijači Dinama zviždali su mu kad je izlazio iz igre, a sad su mu se mogli samo nakloniti i zapljeskati. Bruno Petković (27) zabio je fenomenalan gol škaricama Bodo/Glimtu u uzvratnoj utakmici play-offa Lige prvaka u Maksimiru!

Petković je u 35. minuti započeo akciju nakon oduzete lopte "modrih", dao je desno do Stefana Ristovskog, a on je ubacio u šesnaesterac gdje je loptu dočekao baš Petković.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lagano ju je primirio i podigao, a onda se vinuo u zrak i zakucao škarice u lijevu stranu gostujućeg gola. Ustao se i gol proslavio kulerski, bez trčanja, kao da želi reći: e, to sam ja u najboljem izdanju.

Maksimir je, dakako, eruptirao, a nema sumnje kako mu je zapljeskao i izbornik Zlatko Dalić koji se, kako smo doznali, pojavio u loži i uživo gledao utakmicu, što nije često radio u mandatu na klupi "vatrenih".

POGLEDAJTE VIDEO: Spektakularan gol Petkovića

Petkoviću je to četvrti gol ove sezone u 11. nastupu, treći europski, a škaricama je već zabijao u HNL-u. Lokomotivi u studenom 2018. i Interu mjesec dana poslije.

Mislav Oršić u četvrtoj je minuti zabio prvi gol Norvežanima, a oni su se vratili u igru 20 minuta prije kraja. Bodo/Glimt u nastavku je bio opasniji, Dinamo smanjio pritisak. Dino Perić, koji je nekoliko minuta prije tražio zamjenu, nije mogao zaustaviti Alberta Gronbaeka koji je ušao u igru sedam minuta ranije. Izbio je igrač gostiju sam pred Livakovića i smanjio na 2-1.

U drami produžetaka Dinamo je ipak našao snage i zabio još dva gola. Josip Drmić u 117. je zabio za 3-1, a četiri minute poslije asistirao Petru Bočkaju za konačnih 4-1 i ulazak u Ligu prvaka!

POGLEDAJTE VIDEO: PUT PREKO ATLANTIKA S IVICOM KOSTELIĆEM

Idi na 24sata

Komentari 94

  • lucidni 25.08.2022.

    Aaa, špicom, nije pravi..

  • madcon13 25.08.2022.

    Taj isti Petković nije šutnio pošteno loptu od kada je Olmo otišo i sad ga dižu u nebesa zbog jednog gola.Neosporno je da zna igrat ali lik je ljenčuga neda mu se.A sad bi možda u Katar.Po meni se prekasno sjetio a i treba mu više od jednog bljeska za to.

  • dale73 25.08.2022.

    Petković je po kvalteti igre za nogomet skoro nula, bio bi dobar za utovar i istovar piva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare