To je to što me zanima!

VIDEO Petković rasparao mrežu Šibenika! Pogledajte krasan gol

Tri i pol mjeseca Bruno Petković nije uspio zatresti suparničku mrežu. Zadnji put zabio je Osijeku još tamo u studenom prošle godine, a ovaj Šibeniku bio je zaista fantastičan
Vidi originalni članak

Dinamo je u potpunosti neutralizirao više-manje sve pokušaje Šibenika. 'Plavi' su odigrali vrlo mirno i smiono prvo poluvrijeme dopustivši gostima samo jednu prijetnju iz 11. minute da bi i u nastavku držali sve pod kontrolom pa na koncu slavili s uvjerljivih 3-0.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Momčad Željka Kopića povela je prvijencem Bočkaja u 16. minuti, do kraja poluvremena novo pojačanje Emreli je sjajno zatresao prečku i bio vrlo blizu vlastitog prvijenca, a Dinamo je u nastavku stigao i do povećanja vodstva.

Nakon tri i pol mjeseca Bruno Petković je konačno pronašao put do mreže. Mučile su ga ozljede, zatim i vrlo slaba forma, no kako vrijeme odmiče tako se i 'desetka' Dinama sve više vraća.

Odigrao je vrlo dobro i aktivno prvo poluvrijeme da bi danas vrlo dobru izvedbu okrunio pogotkom u 59. minuti. I to kakvim pogotkom!

Tamo je Špikić odlično proigrao Ristovskog na boku koji je ubacio, a Petković unutar kaznenog prostora odapeo iz prve poluvolejem i fantastično zakucao loptu u mrežu gotovo u same rašlje!

VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Bio je to zaista fantastičan pogodak kojim je Petković konačno prekinuo golgeterski post. Posljednji put zabio je Osijeku 20. studenog u derbiju, a od tada je prošlo tri i pol mjeseca. Bio je to njegov šesti gol ove sezone u HNL-u i deseti ukupno u svim natjecanjima.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Kegla💪🏻 05.03.2022.

    Nazalost petko nema ono nesto govor tijela mu je da ga boli briga za sve a lova stize

  • komentator Luka 05.03.2022.

    zabio je ali to je kod njega samo bljesak, a jesmo postali jadni sa napadačima

  • plivaja 05.03.2022.

    Petkovic poslal masnu na aparate

Komentiraj...
Vidi sve komentare