To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte autogol Livaje

Asistent kod vodećeg gola Hajduka zabio je drugi - za Villarreal. Još čeka prvi gol protivnicima u Europi u dresu "majstora s mora"
Vidi originalni članak

Marko Livaja bio je opasan po oba golmana na utakmici Villarreala i Hajduka u Valenciji u play-offu Konferencijske lige. Najbolji igrač "bilih" prvo je u drugoj minuti asistirao za neočekivano vodstvo gostiju i gol Stipe Biuka, a u 19. je zabio u krivu mrežu.

POGLEDAJTE VIDEO: Marko Livaja promovira malonogometni turnir

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Alejandro Baena izveo je slobodnjak tik uz aut-liniju i ubacio na prvu stativu, a Livaja je pod pritiskom kapetana Villarreala Gerarda Morena, u pokušaju da izbije loptu u korner, zakucao je od trave u donji desni kut Lovre Kalinića.

Autogol Marka Livaje možete pogledati OVDJE.

Marko je tako uspio zabiti prvi europski gol za Hajduk. Nažalost, u krivu mrežu. Ranije je u Europi zabijao za Inter (četiri) i AEK (osam) i u pretkolu Lige prvaka i u skupini Europske lige. Možda će više sreće imati u nastavku i na Poljudu.

POGLEDAJTE VIDEO: FNC 7 SPEKTAKL U PULI 3.9.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • cobra1303 22.08.2022.

    Dinamovci molite Boga da pobjedite Bodo Glimbt!!!!

  • cobra1303 22.08.2022.

    Puna su mi jaja kada čujem prezime Livaja

  • 19.08.2022.

    Livaja Bog nogometa u hnl-u,nebitno s kim igra sa dinamom ili vani,nemoze da ga se neprati i neprica o njemu,to sve govori kakva je igracina

Komentiraj...
Vidi sve komentare