To je to što me zanima!

VIDEO Ovako su 'vatreni' srušili Egipat: Sjajni golovi Majera i Vlašića, ne zna se koji je ljepši!

Hrvatska je pobijedila Egipat 4-2 i osvojila turnir u Kairu. Vatreni su gubili već na samom početku, ali uspjeli su preokrenuti s četiri komada. Donosimo vam sve golove
Vidi originalni članak

Kada je prije šest godina ušao u reprezentaciju, Nikola Vlašić odmah je pokazao da će biti ključan član. Zabijao je bitne golove u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo protiv Slovačke i Walesa, utrpao je i Škotima na samom Euru pa i Slovencima u rujnu 2021. godine na svome Poljudu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Katru. I tada se ugasio. Bio mu je to posljednji gol za reprezentaciju.

Kopnjela je njegova minutaža u reprezentaciji, nije briljirao u klubu, ali izbornik Zlatko Dalić ga je zvao i vjerovao u njega. Niksi u posljednje vrijeme igra sjajno, dobio je priliku od prve minute u finalu prijateljskog turnira u Kairu protiv Egipta i oduševio spektakularnim golom!

Egipćani su poveli protiv Hrvatske u šestoj minuti golom Rabije. Dominirali su u tim trenucima protiv neprepoznatljivijih 'vatrenih', pogodili i stativu, a onda se ukazao Nikola. 

Vlašić je dobio loptu na desnoj strani šesnaesterca. Ušao je u sredinu prošao, dvojicu suparnika pa opalio lijevom nogom i zabio golčinu pod prečku. Bez obzira što je riječ o prijateljskoj utakmici, laknulo je našim reprezentativcima koji su pohitali u zagrljaj majstoru Niksiju kojem je to bio prvi gol za Hrvatsku nakon rujna 2021. godine i onog gola Sloveniji. 

Hrvatska je u drugom poluvremenu u potpunosti preokrenula. U 57. minuti Luka Modrić izveo je korner s desne strane i u petercu savršeno pogodio Brunu Petkovića koji je glavom pucao i zatresao lijevi kut egipatskog gola.

Napadač Dinama igra jednu od najboljih sezona u karijeri, zabija kao na traci u klupu, a sada je pokazao sjajnu formu i u Kairu.

Sve je bilo riješeno 20 minuta kasnije kada je Lovro Majer ubacio iz slobodnog udarca, a neponovljivi Andrej Kramarić zabio glavom novi gol za reprezentaciju.

Lovro je sjajnu partiju zaokružio u 86. minuti krasnim golom u desne rašlje.

Sve golove pogledajte OVDJE
 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Golubovi kamen 27.03.2024.

    Štrumf Nikole Tina uvjerljivo najlošiji, poslije balvana Tutina gojenca Maria Pašalića...

  • zutizgzg 27.03.2024.

    Hrb.nogomet-pocivaj u miru bilo je lijepo dok je trajalo

  • Ocean13 26.03.2024.

    Kad igra reprezentacija svi igrači su jedno, je li netko Dinamovac, Hajdukovac ili kaj god, nebitno mi je, i da, baš mi je drago zbog Nikole Vlašića, ovaj gol će mu podići samopouzdanje, btw, večeras su svi bili odlicni, od Majera, Pjace, Petka, pa nadalje, da ne nabrajam..🇭🇷

Komentiraj...
Vidi sve komentare