To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte golove kojima se Rijeka oprostila od Europe

Djurgarden je pokazao da je u ovom trenutku kvalitetnija momčad i da je s razlogom vodeći u švedskom prvenstvu. A Riječanima palac gore i bit će prilika za dokazivanje u domaćem prvenstvu
Vidi originalni članak

Puno bolji nastup nego na Rujevici, ali na koncu bez ispaljenog metka. Nogometaši Rijeke izgubili su 2-0 od Djurgardena na Tele2 Areni u Stockholmu i s ukupnih 4-1 ispali iz Konferencijske lige.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Djurgarden je pokazao da je u ovom trenutku kvalitetnija momčad i da je s razlogom vodeći u švedskom prvenstvu u kojem se već odigralo 15 kola. Riječanima je, možda, ova utakmica stigla prerano, no ne treba previše žaliti. Bit će pregršt domaće akcije za popravak dojma, a Konferencijska liga čekat će i naredne sezone.

KOMENTAR Palac gore i Rijeci i Tadiću! Ova je utakmica došla prerano, a ždrijeb baš udario ispod pojasa

Riječani su odigrali zaista sjajno prvo poluvrijeme, ali nisu uspjeli otključati mrežu Šveđana. Prince Ampem je zabio u 25. minuti, no pogodak je opravdano poništen zbog zaleđa.

Momčad Dragana Tadića je pokleknula u 55. minuti. Stvorila se gužva ispred Labrovića, a na loptu je naletio Isak Hien te ju pospremio u mrežu za domaće vodstvo.

Domaćin se povukao, Rijeka je pokušala izjednačiti, no uslijedio je pogodak za povećanje vodstva Djurgardena i kraj priče u Stockholmu. Strijelac je bio Banda lijepim pogotkom u suprotan kut.

VIDEO SVIH GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Zagreb 1976 29.07.2022.

    Hnl nikad lošiji zamisli hajduk drugi to sve govori kakva nam je liga.

  • 29.07.2022.

    osijek slab rijeka još slabija dinamo loš a bojim se da ove sezone hajduk mora nešto napraviti..nisam navijač ove četvorke..pišem kako je..

  • Pink_Panther24 29.07.2022.

    hahaha kakav cirkus

Komentiraj...
Vidi sve komentare