To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte kako je Babić nokautirao tvrdog Spilmonta

Pogodio je sjajan lijevi kroše koji je ozbiljno uzdrmao Spilmonta, vezao nekoliko udraca i sudac je morao brojati. Francuz je kleknuo na tlo i nakon toga se više nije pridigao
Vidi originalni članak

Bila je ovo teška godina i četvrta borba u samo pet mjeseci. Prije toga sam imao i operaciju. Nisu govorili da ću se moći oporaviti, ali evo me. Imao sam i koronu nakon toga. Sve mi je ovo kao san, rekao je Alen Babić nakon tvrde i teške pobjede u manchesterskoj AO Areni nad francuskim boksačem Davidom Spilmontom, koji mu je pružio najteži meč u profesionalnoj karijeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je Babić imao inicijativu tijekom cijelog meča, on bio taj koji se kretao prema naprijed, tražio finiš na najuzbudljiviji način onako kako to inače radi, Francuz ga je skoro šokirao u drugoj rundi! Babić je prvi put u profesionalnom boksu doživio nokdaun i spasilo ga je zvono.

Nakon toga ponovno je povezao konce i, premda vidno umoran i iscrpljen, odradio dominantniji meč. I na koncu stigao do pobjede nokautom u šestoj rundi. Pogodio je sjajan lijevi kroše koji je ozbiljno uzdrmao Spilmonta, vezao nekoliko udaraca i sudac je morao brojati. Francuz je kleknuo na tlo i nakon toga se više nije pridigao.

VIDEO NOKAUTA POGLEDAJTE OVDJE

Novo, deseto slavlje u profesionalnoj karijeri hrvatskog boksača nakon kojeg će se gotovo sigurno spustiti u bridger kategoriju i napasti pojas protiv Oscara Rivasa.

- On je uvijek uzbudljiv. Sada moramo gledati gdje se nalazi. Jer ovakvom izvedbom kao večeras neće pobijediti Oscara Rivasa. Vjerojatno nije ni trebao boksati večeras na dva tjedna 'short notice', ali sada je nešto naučio. Mora se vratiti, analizirati, htio bih ga vidjeti u bridgeru. Ovdje boksa s velikim dečkima, ali sada je vrijeme da ga vidimo s Oscarom Rivasom - rekao je nakon meča promotor Eddie Hearn.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • jeep frik 19.12.2021.

    Pa gdje je meč? Ovdje samo intervju!

  • 19.12.2021.

    Jako los Babic neznam sta izaziva Hrgu ovaj bi ga pojeo za dorucak

  • Hrvatske_gljive 19.12.2021.

    Babiću je ovo vrhunac on dalje od ovog nemože. A hrga bi mu otkinuo glavu na njegovu žalost

Komentiraj...
Vidi sve komentare