To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte kako Livaja igra Torcida kup. Zabio hat-trick

Mali baluna na skali na bazenu Jadrana, nastup na Torcida kupu, balote i karte s prijateljima, podrška na svakom koraku... to je ono što Marka čini onakvim kakav je danas
Vidi originalni članak

Hajdukova zvijezda Marko Livaja (28) nastupio je u utorak za momčad Torcida Varoš na Torcida kupu u Splitu i zabio prva dva gola protiv Torcide Makarska, do kraja i treći za pobjedu 9-1.. Nekome se može učiniti čudnim da profesionalni nogometaš igra na revijalnom turniru i riskira ozljedu, ali samo ako ne poznaje navijače Hajduka, koji su Marka pazili kao malo vode na dlanu, i samo ako ne poznaje Marka Livaju, koji je svjestan mogućih rizika i dobro pazi na sebe.

POGLEDAJTE VIDEO: Livaja zaigrao Torcida kup

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Livaja kakvoga ga znamo od ranije, iz utakmica u stranim klubovima, i Marko Livaja koji danas igra u dresu Hajduka nisu dva ista igrača. Ovaj noviji je daleko bolji i učinkovitiji, ovaj je poseban, a tu posebnost daje mu upravo okruženje u kojem živi i igra. Mali baluna na skali na bazenu Jadrana, nastup na Torcida kupu, balote i karte s prijateljima, podrška na svakom koraku... to je ono što Marka čini onakvim kakav je danas. I ako ga i dalje želimo gledati kao najboljeg i najefikasnijeg igrača lige, igrača koji vodi Hajduk do trofeja, onda mu nitko ne smije postavljati ograničenja i strahovati od ozljede na skali ili na malom balunu. 

Jer,ako uzmete Marku skalu, mali balun, karte i balote, društvo i navijače, uzeli ste mu i dušu i dobit ćete Marka kakav je bio u inozemstvu. Odličan, ali ipak ne poseban kakav je danas. Jednako tako, uzmite Marka navijačima Hajduka, i dobit ćete ono čemu smo svjedočili godinama prije njegovog povratka.

Shvatio je to i Lukša Jakobušić i zato je i kazao da 75.000 članova Hajduka nisu tu zbog njega, nego u prvom redu zbog Marka. I zato je u nedostatku dobrih vijesti vezanih uz transfere, upravo na Torcida Kupu objavio produženje ugovora s Markom. Zato mu ni ne zabranjuje nastupe poput večerašnjega, kakvog se klubovi groze zbog mogućih ozljeda. Marko je poseban, zbog toga i ima i poseban tretman na Poljudu.  

I zbog toga može zaigrati i na jedinstvenom terenu na bazenu Jadrana, na kojem će uskoro biti održano i prvenstveno natjecanje, zbog toga može nastupiti i na Torcida kupu, kao što je zaigrao večeras uz bok dobro poznatim malonogometnim imenima kao što su Žare Luketi ili Branko Laura, zbog toga može... Livaja može sve, ma koliko takav neobičan pristup bio jedinstven u današnjem surovom nogometnom svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • mentalist1 20.07.2022.

    Ako osvoji ovaj kup mislim da je uz modrica i benzemu glavni kandidat za zlatnu loptu

  • 20.07.2022.

    Jesu iz penala?

  • Real_Madrid81 20.07.2022.

    Rebic je za levaju i za Vlasica svemirski brod!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare