To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte kako su 'vatreni' slavili u Kairu. Modrić podigao prvi trofej za Hrvatsku

Hrvatskoj su ovo bile prve pripremne utakmice za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Vatreni će igrati još prijateljske utakmice sa Sjevernom Makedonijom i Portugalom, a zatim nas u lipnju čeka Euro
Vidi originalni članak

Hrvatska je slavila protiv Egipta u finalu prijateljskog turnira u Kairu i izabranici Zlatka Dalića su na najbolji mogući način završili ovaj teambuilding.

Egipat je poveo golom Rami Rabia. Nije se dugo čekalo na izjednačenje, a Nikola Vlašić je u 21. minuti sa 16 metara pogodio pod gredu suparničkih vrata. U 57. minuti Bruno Petković je glavom pogodio za 2-1, dok je finale odlučeno u 77. minuti kada je, također glavom, za 3-1 poentirao Andrej Kramarić. Potom je zabio i Lovro Majer, u 86. minuti je postigao gol za 4-1, dok je u 94. Mohamed El Shami dao pogodak za konačnih 4-2 Hrvatske.

Hrvatska je na najbolji mogući način završila ovaj svojevrsni teambuilding. Luka Modrić podigao je tako prvi trofej u dresu reprezentacije. Kako izgleda kada Modrić podiže trofej u dresu reprezentacije možete pogledati OVDJE.

Bila je ovo druga međusobna utakmica Egipta i Hrvatske u povijesti. Premijerni dvoboj, također prijateljskog karaktera, završio je bez pobjednika 2:2. Oba pogotka za Egipat je postigao njihov današnji izbornik Hossam Hassan, dok su hrvatski strijelci bili Davor Vugrinec i Igor Cvitanović.

Hrvatskoj su ovo bile prve pripremne utakmice za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Vatreni će igrati još prijateljske utakmice s Sjevernom Makedonijom i Portugalom, a zatim nas u lipnju čeka Europsko prvenstvo. Hrvatska otvara Euro 15. lipnja u Berlinu protiv Španjolske, a u grupi smo još s Italijom i Albanijom.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • 24_user_ 27.03.2024.

    nebitan trofej

  • Lesi se vraća kući 27.03.2024.

    Svijet voli pobjednike 🏆🏆🏆🏆🥳✌️

  • mihods 27.03.2024.

    Pa nije prvi trofej kad se živo sjećam Špeharovog penala za osvajanje nekakvog turnira u Maroku još u eri originalnih Vatrenih!

Komentiraj...
Vidi sve komentare