To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte nevjerojatan nokaut Šituma. Kao Cro-Cop!

U kategoriji do 84 kilograma Šitum se borio protiv Darija Miškovića i već na samom početku borbe ugasio ga je čudesnim udarcem nogom. Mišković se samo srušio
Vidi originalni članak

U subotu se održala nova FNC Armagedon priredba. Imali smo prilike gledati čak devet borbi, od čega su neke bile baš fantastične.

POGLEDAJTE VIDEO: Brutalan nokaut Šituma

U superborbi koja je zaključila večer slavio je Vlasto Čepo koji je munjevito namlatio Đorđevića, no potez dana zasigurno je bio onaj Matea Šituma.

VIDEO: FNC ARMAGEDON SPEKTAKL Čepo premlatio Đorđevića! Nevjerojatan nokaut Šituma

U kategoriji do 84 kilograma Šitum se borio protiv Darija Miškovića i već na samom početku borbe ugasio ga je čudesnim udarcem nogom.

Pogodio ga je u glavu high-kickom, a Mišković je zateturao, pao na ogradu, uhvatio se za glavu i potom srušio. Bio je to kraj!

POGLEDAJTE I CIJELI EVENT:

- Bio je dobar osjećaj, nisam se dugo borio i falilo mi je. Drago mi je da sam završio tako rano, možda bi bilo bolje da sam malo još nešto pokazao, ali eto, tako je, kako je - rekao je Šitum pa prokomentirao svoj potez:

- High-kickovi su mi specijalka, čovjeka baš nokautirati s ovim je lijep osjećaj. Osjetio sam da je sjeo udarac, ali nisam znao koliko je točno uzdrman i kad sam shvatio onda sam nasrnuo na njega. Polufinale s Brkanom? Bit će dobra makljaža.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 18.07.2021.

    ovaj je nabijal kile za borbu

  • Squadron de la Muerte 18.07.2021.

    Ovako kako sam vidio Šitum je imao vrlo lošeg protivnika jer se u trenutku otvorio točno njemu na desni High kick a cjelo vrime mu je pokazivao da će upravo nogom zadati svaki udarac !

  • pipica12 18.07.2021.

    Miskovica treba zaliti, jer izlazi u ring za koru kruha. Ima sise trojku, a sala oko struka 30 kg. Oba dva nebi smjela u ring. Katastrofa!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare