Obavijesti

Sport

Komentari 15

Čepo premlatio Đorđevića! Nevjerojatan nokaut Šituma

Čepo premlatio Đorđevića! Nevjerojatan nokaut Šituma

Na rasporedu je bilo devet borbi, a neke od njih bile su nevjerojatne. Bilo je par vrhunskih nokauta, makljaže u parteru, puknutih arkada, krvavih glava. Pravi MMA spektakl!

Osam četvrtfinalnih borbi mogli smo gledati na ovotjednoj FNC Armagedon priredbi, a neke od njih bile su pravi spektakl.

Program je počeo borbom između Pletikosa i Todorovića, a Todorović je slavio sudačkom odlukom nakon dominacije u parteru.

POGLEDAJTE PRIREDBU:

Potom su u oktogon stupili Bolfan i Preložnik i gledateljima priredili pravi spektakl. Batine su letjele na sve strane, a iako je Preložnik prvo izgledao bolje, Bolfan se potom probudio, davao direkte, krošee, rušio ga i naposljetku slavio sudačkom odlukom.

- Težak tjedan. Sve se nagomilalo, smrtni slučaj iu obitelji, sve... Došao sam se potući i pokazati što nisam uspio u prvoj borbi - rekao je Mateo Bolfan i zaključio:

- Ogroman pljesak za Nejca, ostavio je tu srce ko i ja. Svi naši borci vole pisat po Instagramu, a nitko nije htio ući u oktogon, a on me se sjetio. Hvala mu na tome!

Potom su se Jovanović i Kolić mlatili na mrtvo ime, a iz tih opasnih razmjena pobjednički je izašao Jovanović.

Antić je lako sredio Tietta tehničkim nokautom, a potom je Mučaj u jednostranoj bitci slavio sudačkom odlukom.

Aleksandar Mihailović slavio je protiv Luke Sumića. Crnogorac ga je naprebijao u parteru, a sudac nije imao druge nego prekinuti borbu odmah u prvoj rundi. Batine su bile ozbiljne...

Šitum kao Cro Cop

Potom smo vidjeli nokaut večeri. U stilu Mirka Filipovića Šitum je odmah na početku borbe high-kickom nokautirao Viškovića. 

- Bio je dobar osjećaj, nisam se dugo borio i falilo mi je. Drago mi je da sam završio tako rano, možda bi bilo bolje da sam malo još nešto pokazao, ali eto, tako je, kako je - rekao je  pobjednik.

- High-kickovi su mi specijalka, čovjeka baš nokautirati s ovim je lijep osjećaj. Osjetio sam da je sjeo udarac, ali nisam znao koliko je točno uzdrman i kad sam shvatio onda sam nasrnuo na njega. Polufinale s Brkanom? Bit će dobra makljaža - rekao je Šitum.

Makljaža Leke i Dimitrijevića

Jovan Leka i Aleksandar Dimitrijević izveli su pravu poslasticu u parteru. Mijenjali su pozicije, gušili se, mlatili, bacali po oktogonu, a naposljetku je Dimitrijević svladao protivnika polugom. Dimitrijeviću je pukla arkada, ali on to nije ni primijetio...

- Nisam ni znao da mi je pukla arkada dok nisam zagrlio protivnika i vidio moju krv na njemu. Ništa nisam osjetio! Instinkt i dobar trener su me doveli tu. Kad sam došao u taj klub, bio sam običan amater, nisam volio parter, a taj čovjek me doslovno vukao za uši da idem na jiu-jitsu i tako.

Za kraj je na red došla i super borba između Vlaste Čepe i Slobodana Đorđevića. Čepo je već u 45 sekundi riješio svog protivnika! Agresivno je ušao u borbu, šaketao ga, a onda završio u gornjoj poziciji i namlatio ga.

- Iskreno, u planu mi je da sljedeća borba bude u oktogonu u Slovačkoj. Triput me prozvao tamo neki dečko, a dvaput nije ušao. Spremam se sad za njega - rekao je Čepo o planovima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Armagedon 2 21:00 , Zagreb
Sortiranje događaja
ČEPO JE POBJEDNIK

Jako, jako, jako brzo završila je ova borba! Vlasto Čepo već je nakon 45 sekundi odradio svoje. Prvo je agresivno direktima napao protivnika, potom završio u gornjoj poziciji u parteru i samo ga namlatio. Đorđević je bio nemoćan.

STIŽE NAM SUPERBORBA

Boksači glavne borbe stižu u ring! Borba srednje kategorije, Slobodan Đorđević i Vlasto Čepo!

DIMITRIJEVIĆ:

Nisam ni znao da mi je pukla arkada dok nisam zagrlio protivnika i vidio moju krv na njemu. Ništa nisam osjetio! Instinkt i dobar trener su me doveli tu. Kad sam došao u taj klub, bio sam običan amater, nisam volio parter, a taj čovjek me doslovno vukao za uši da idem na jiu-jitsu i tako, priča Dimitrijević.

BITKA U PARTERU

Jovan Leka i Aleksandar Dimitrijević imali su pravu, mušku borbu u parteru! Hrvali su se par minuta, prebacivali pozicije, lamati laktovima, gušili, radili poluge, hvatove, a Dimitrijeviću je pukla i arkada. Ipak, uspio se izvući i polugom je uspio slaviti tehničkim nokautom! 

ŠITUM:

Bio je dobar osjećaj, nisam se dugo borio i falilo mi je. Drago mi je da sam završio tako rano, možda bi bilo bolje da sam malo još nešto pokazao, ali eto, tako je, kako je, rekao je  pobjednik.

- High-kickovi su mi specijalka, čovjeka baš nokautirati s ovim je lijep osjećaj. Osjetio sam da je sjeo udarac, ali nisam znao koliko je točno uzdrman i kad sam shvatio onda sam nasrnuo na njega. Polufinale s Brkanom? Bit će dobra makljaža - rekao je Šitum.

 

Komentari 15