Sport

Komentari 8

VIDEO Pogledajte nevjerojatan nokaut Šituma. Kao Cro-Cop!

VIDEO Pogledajte nevjerojatan nokaut Šituma. Kao Cro-Cop!

U kategoriji do 84 kilograma Šitum se borio protiv Darija Miškovića i već na samom početku borbe ugasio ga je čudesnim udarcem nogom. Mišković se samo srušio

U subotu se održala nova FNC Armagedon priredba. Imali smo prilike gledati čak devet borbi, od čega su neke bile baš fantastične.

POGLEDAJTE VIDEO: Brutalan nokaut Šituma

U superborbi koja je zaključila večer slavio je Vlasto Čepo koji je munjevito namlatio Đorđevića, no potez dana zasigurno je bio onaj Matea Šituma.

U kategoriji do 84 kilograma Šitum se borio protiv Darija Miškovića i već na samom početku borbe ugasio ga je čudesnim udarcem nogom.

Pogodio ga je u glavu high-kickom, a Mišković je zateturao, pao na ogradu, uhvatio se za glavu i potom srušio. Bio je to kraj!

POGLEDAJTE I CIJELI EVENT:

- Bio je dobar osjećaj, nisam se dugo borio i falilo mi je. Drago mi je da sam završio tako rano, možda bi bilo bolje da sam malo još nešto pokazao, ali eto, tako je, kako je - rekao je Šitum pa prokomentirao svoj potez:

- High-kickovi su mi specijalka, čovjeka baš nokautirati s ovim je lijep osjećaj. Osjetio sam da je sjeo udarac, ali nisam znao koliko je točno uzdrman i kad sam shvatio onda sam nasrnuo na njega. Polufinale s Brkanom? Bit će dobra makljaža.

 

Najčitaniji članci