To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte spektakularni gol Luke Modrića u 3D animaciji

Gledali ga uživo, u snimci ili ovako, u posebnoj 3D grafici, potez Modrića je fenomenalan. Kao i onaj Vlašića i Perišića. Pogledajte sve golove u pobjedi Hrvatske nad Škotskom
Vidi originalni članak

Od ruba ispadanja do lagodne situacije u Rovinju i iščekivanja protivnika u osmini finala. Sve se okrenulo u taboru hrvatske nogometne reprezentacije nakon pobjede nad Škotskom u Glasgowu.

Nikola Vlašić u 17. minuti donio je vodstvo nakon ubacivanja Josipa Juranovića i krasnog spuštanja glavom Ivana Perišića. Pucao je Niksi s 11 metara, okružen dvojicom Škota, u donji desni kut.

POGLEDAJTE VIDEO: Golovi na utakmici Hrvatske i Škotske

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izjednačio je tri minute prije odmora Callum McGregor prvim golom za reprezentaciju, nakon što Domagoj Vida nije uspio očistiti loptu. Išao je taj šut 69 kilometara na sat.

A onda - potez utakmice u 62. minuti. Luka Modrić nakon "rolice" Matea Kovačića s 19 metara pogađa vanjskim dijelom kopačke. Šut koji je išao 72 kilometra na sat bio je jednostavno neuhvatljiv.

Točku na "i" stavio je Ivan Perišić u 77. minuti nakon Modrićeva kornera. U jako teškoj situaciji, leđima okrenut golu, glavom je pogodio od stative u mrežu za konačnih 3-1 i drugo mjesto.

Videosnimke svih golova možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • DalmoCroburger 24.06.2021.

    Odlican gol ali da ga nije da ., , taman su ga mislili izvaditi iz igre ...rece Corluka ....

  • 23.06.2021.

    Sta je sa Vlasicem njegov gol ne vrijedi jel.

  • 23.06.2021.

    Koliko je lopti izgubio luketa o tome ne pisete .5sigurnih lopti je izgubio a vi ga dizete na himalaje . Zalosno

Komentiraj...
Vidi sve komentare