Obavijesti

Sport

Komentari 37

VIDEO Pogledajte spektakularni gol Luke Modrića u 3D animaciji

VIDEO Pogledajte spektakularni gol Luke Modrića u 3D animaciji

Gledali ga uživo, u snimci ili ovako, u posebnoj 3D grafici, potez Modrića je fenomenalan. Kao i onaj Vlašića i Perišića. Pogledajte sve golove u pobjedi Hrvatske nad Škotskom

Od ruba ispadanja do lagodne situacije u Rovinju i iščekivanja protivnika u osmini finala. Sve se okrenulo u taboru hrvatske nogometne reprezentacije nakon pobjede nad Škotskom u Glasgowu.

Nikola Vlašić u 17. minuti donio je vodstvo nakon ubacivanja Josipa Juranovića i krasnog spuštanja glavom Ivana Perišića. Pucao je Niksi s 11 metara, okružen dvojicom Škota, u donji desni kut.

POGLEDAJTE VIDEO: Golovi na utakmici Hrvatske i Škotske

Pokretanje videa ...

Izjednačio je tri minute prije odmora Callum McGregor prvim golom za reprezentaciju, nakon što Domagoj Vida nije uspio očistiti loptu. Išao je taj šut 69 kilometara na sat.

A onda - potez utakmice u 62. minuti. Luka Modrić nakon "rolice" Matea Kovačića s 19 metara pogađa vanjskim dijelom kopačke. Šut koji je išao 72 kilometra na sat bio je jednostavno neuhvatljiv.

Točku na "i" stavio je Ivan Perišić u 77. minuti nakon Modrićeva kornera. U jako teškoj situaciji, leđima okrenut golu, glavom je pogodio od stative u mrežu za konačnih 3-1 i drugo mjesto.

Videosnimke svih golova možete pogledati OVDJE.