Sport

Komentari 37

VIDEO Pogledajte spektakularni gol Luke Modrića u 3D animaciji

VIDEO Pogledajte spektakularni gol Luke Modrića u 3D animaciji

Gledali ga uživo, u snimci ili ovako, u posebnoj 3D grafici, potez Modrića je fenomenalan. Kao i onaj Vlašića i Perišića. Pogledajte sve golove u pobjedi Hrvatske nad Škotskom

Od ruba ispadanja do lagodne situacije u Rovinju i iščekivanja protivnika u osmini finala. Sve se okrenulo u taboru hrvatske nogometne reprezentacije nakon pobjede nad Škotskom u Glasgowu.

Nikola Vlašić u 17. minuti donio je vodstvo nakon ubacivanja Josipa Juranovića i krasnog spuštanja glavom Ivana Perišića. Pucao je Niksi s 11 metara, okružen dvojicom Škota, u donji desni kut.

POGLEDAJTE VIDEO: Golovi na utakmici Hrvatske i Škotske

Izjednačio je tri minute prije odmora Callum McGregor prvim golom za reprezentaciju, nakon što Domagoj Vida nije uspio očistiti loptu. Išao je taj šut 69 kilometara na sat.

A onda - potez utakmice u 62. minuti. Luka Modrić nakon "rolice" Matea Kovačića s 19 metara pogađa vanjskim dijelom kopačke. Šut koji je išao 72 kilometra na sat bio je jednostavno neuhvatljiv.

Točku na "i" stavio je Ivan Perišić u 77. minuti nakon Modrićeva kornera. U jako teškoj situaciji, leđima okrenut golu, glavom je pogodio od stative u mrežu za konačnih 3-1 i drugo mjesto.

Videosnimke svih golova možete pogledati OVDJE.

Najčitaniji članci