To je to što me zanima!

VIDEO Pokazao tko je šerif: Broz 'zavaljao' obranu i krasno zabio

Nakon Brozovićevog gola krenuo je 'uragan' Intera koji je otpuhao Šerif s drugog mjesta. Tako će u borbu za vrh krenuti protiv Luke Modrića i Reala koji imaju dva boda više
Vidi originalni članak

Dodavanje Vidala, lažnjak na desnu nogu pa snažan i odmjeren udarac u donu desnu stranu moldavskog gola za veliko slavlje na Giuseppe Meazzi! Krasno je pogodio hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović za vodstvo Intera protiv Šerifa, a talijanska je momčad na kraju slavila 3-1 (0-0).

REAL - ŠAHTAR 2-1 Benzema spasio Modrića i Real, Milan pred ispadanjem u grupi

Video gola možete pogledati OVDJE.

Lijepo je iskoristio hrvatski reprezentativac priliku i pokazao klasu. Izabranici Simonea Inzaghija dobili su veliki vjetar u leđa nakon gola Brozovića pa su još podebljali prednost preko Milana Škriniara Alexisa Sancheza. Inter je tako preuzeo drugo mjesto skupine F prije posljednje dvije utakmice grupne faze natjecanja. 

U skupini C Ajax je ostao savršen i nakon gostovanja kod Dortmunda gdje je pobijedio Borussiju 3-1 čime je osigurao osminu finala. U 29. minuti, kod rezultata 0-0, domaćin je ostao s igračem manje (isključenje Hummelsa), a pet minuta kasnije u igru je ušao hrvatski nogometaš Marin Pongračić. Borussia je čak povela (Reus iz jedanaesterca u 37.), ali moćni Ajax je u nastavku iskoristio brojčanu prednost te je protutnjao kraj suparnika golovima Tadića, Hallera i Klassena.

Sporting je i dalje u igri za prolaz u osmini finala i to nakon što je u dva susreta deklasirao Bešiktaš s ukupnih 8-1. U prošlom kolu lisabonska momčad je svladala Bešiktaš u gostima 4-1, a ovaj put je na domaćem terenu bila bolja 4-0.

Svaka neizvjesnost je isparila već u prvom poluvremenu nakon kojeg je Sporting imao 3-0. Uvodna dva pogotka postigao je Pote, u 31. (11m) i 38. minuti, a onda je sjajno potegnuo Paulinho u 41. minuti za 3-0. Sve je završilo golom Pabla Sarabije u nastavku. Hrvatski nogometaš Domagoj Vida, član Bešiktaša, nije konkurirao za ovaj dvoboj.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • nemam imeeeeee 04.11.2021.

    Ovaj Ajax igra nestvarno dobro. Kako to napadacki igra divota. Bayern i Ajax najdominantnije momcadi do sada u Ligi prvaka. Ok neki ce reci pa i Juventus ima sve pobjede, ali ljudi ni blizu ne izgleda uvjerljivo kao Ajax i Bayern. Msm da jedino Ajax moze nesto protiv Bayerna uz eventualno Liverpool dok ostale realno Bayern rjesava sa 3 gola razlike.

  • LM10nesjecam@se 04.11.2021.

    Igrac kola lige prvaka ,bravo marcelo

  • nikb23 04.11.2021.

    "Giuseppe Meazza" je nogometni stadion u Milanu, a Inter je igrao u gostima u Tiraspolu, Moldova. (Stadion Sheriff)

Komentiraj...
Vidi sve komentare