Obavijesti

Sport

Komentari 42

Benzema spasio Modrića i Real, Milan pred ispadanjem u grupi

Benzema spasio Modrića i Real, Milan pred ispadanjem u grupi

Nakon izjednačenog rezultata na poluvremenu (1-1) nisu bili zadovoljni navijači Reala, a njihovi miljenici nisu dobro izgledali ni u nastavku. Ipak, pojavio se kapetan Benzema i donio pobjedu 'kraljevima'

U susretu 4. kola D skupine nogometne Lige prvaka Real Madrid je pobijedio Šahtar sa 2-1, dok su Milan i Porto u skupini B odigrali 1-1. "Kraljevski klub" je poveo u 14. minuti golom Karima Benzeme, a bio je to 1000. Realov gol u Kupu prvaka i Ligi prvaka. Real je time postao prvi klub koji je stigao do ove brojke. Na drugom mjestu je Bayern sa 768 golova u elitnom natjecanju "Starog kontinenta", dok je na trećem mjestu Barcelona 655 golova.

Champions League - Group D - Real Madrid v Shakhtar Donetsk

Španjolski velikan je zabio pogodak nakon velike pogreške gostujuće obrane. Vinícius Júnior je ukrao loptu Marlonu te uposlio Benzemu koji je zabio u praznu mrežu za 1-0. Ukrajinci su izjednačili u 39. minuti, s strijelac je bio Fernandao koji je zakucao loptu u mrežu nakon što mu ju je prsima spustio Alan Patrick. Zanimljivo, bio je to prvi pogodak ukrajinskog sastava ove sezone u LP.

Real je bolje krenuo u nastavak i u 61. minuti Benzema je zabio i drugi gol na utakmici, a ponovo je asistent bio Vinicius. Do kraja susreta bilo je još prilika na obje strane, no rezultat se više nije mijenjao. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić je odigrao cijeli susret za "Kraljevski klub".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U prvom susretu 4. kola skupine B Milan Porto su odigrali 1-1. Gosti su poveli već u šestoj minuti preko Luiza Diaza. Marko Grujić je "ukrao" loptu neopreznoj obrani Milana, te odlično uposlio Diaza koji je pogodio za 1-0. Milan je mogao do izjednačenja u 34. minuti, Olivier Giroud je već krenuo slaviti, ali je golman Diogo Costa odlično reagirao.

Champions League - Group B - AC Milan v FC Porto

Uzvratio je Porto u 55. minuti, no udarac Evanilsona je završio u okviru gola. Šest minuta kasnije "Rossoneri" su uspjeli izjednačiti. Pucao je Pierre Kalulu, a lopta je pogodila Chancela Mbembu i završila u mreži. Domaćin je u nastavku susreta jurio drugi gol i pobjedu koja bi ga ostavila u igri za nastavak natjecanja, no više nije bilo promjene rezultata. Ante Rebić nije nastupio za Milan zbog ozljede gležnja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
4. KOLO LIGE PRVAKA 18:45 , SANTIAGO BERNABEU, MADRID
Real Madrid
14', 61' Benzema
2 : 1
Šahtar
39' Fernando
Sortiranje događaja
KRAJ

Kraj u Madridu! Teže od očekivanog došao je Real do tri boda, ali pobjeda je tu.

90' NADOKNADA

Četvrti je sudac pokazao tri minute nadoknade.

80'

Opasno je pred golom Reala, ubacio je Marlos, ali suigrač na drugoj strani nije uspio zabiti. Otišla je lopta iznad gola, a još osam minuta imaju Ukrajinci da izjednače rezultat.

72'

Benzema je uposlio Viniciusa, ali nije Brazilac uspio matirati Trubina! Obranio je to golman gostiju bez problema, a evo napokon su 'kraljevi' malo zadržali loptu. 

66'

Evo zamjene u redovima Reala. Iz igre je izašao Dani Carvajal, a ušao je Nacho.

Komentari 42