To je to što me zanima!

VIDEO Povratak za pamćenje: Evo kako je Borna 'pomeo' Rafu

U 2. kolu Mastersa u Cincinnatiju, Zagrepčanin je šokirao svijet pobijedivši Rafaela Nadala. Ili samo one koji ne poznaju njegov rad i djelo? Pogledajte četiri minute umjetnosti...
Vidi originalni članak

Protiv neugodnog Musettija je pokazao da može, a sada i da hoće!

Usprkos teškoj ozljedi i dugotrajnom oporavku koji ga je srozao sve do 278. mjesta na ATP ljestvici (a nekoć je bio 12.), Borna Ćorić pokazao je da je itekako još uvijek željan tenisa na vrhunskoj razini. I da će dati sebe 'čitavog' kako bi to ostvario.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U 2. kolu Mastersa u Cincinnatiju, Zagrepčanin je šokirao svijet pobijedivši Rafaela Nadala. Ili samo one koji ne poznaju njegov rad i djelo? Jer oni s boljim sjećanjem sjetit će se kako je Borna 'isprašio' Rafu baš ovdje, u osmini finala prije šest godina, kada je Španjolcu prepustio tek četiri gema. Štoviše, sada je Borna bolji u međusobnom omjeru (3-2)!

SRUŠIO RAFU Ćorić nakon senzacije: Htio sam samo pružiti dobar otpor i na kraju ga pobijedim. Ovo je ludo!

Bila je ovo velika borba, oba tenisača igrala su fantastično na početnom udarcu. Ćorić je osvojio 83% poena kada je pogađao prvi servis, Nadal čak 84%. U meču smo vidjeli tek tri break lopte, samo jedna je spašena... Da ne duljimo,pogledajte sažetak meča!

MASTERS CINCINNATI Čilić izbacio Finca u Cincinnatiju, u trećem kolu ide na Alcaraza!

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU

Idi na 24sata

Komentari 35

  • NIKE 18.08.2022.

    Bornu tenis ne zanima toliko temeljito i fatalno, tako sam stekao dojam od njegovog zadnjeg podcasta na Inkubatoru. Odigrati će meč samo da pobjedi, a i kada izgubi nije mu to kraj svijeta. S jedne strane skroz korektan stav. Pobjeda protiv Nadala je veliki plus, pogotovo ovog koji je nedavno osvojio AO.

  • Hull City 18.08.2022.

    senzacija? iskreno pobjediti poluraspalog penzionera a imas 15 godina manje nije bas senzacija, bila bi nekada senzacija, ali danas...

  • petra 70 18.08.2022.

    Čestitam

Komentiraj...
Vidi sve komentare