To je to što me zanima!

VIDEO Od ponora do ekstaze i na kraju dramatični poraz. Kako je Dinamo izgubio od Poljaka...

Utakmica je počela nevjerojatno jer je Poljacima trebalo 80-ak sekundi za čak četiri gola. Bio je to snažan udarac koji je primio Futsal Dinamo i od kojeg se na kraju sporo oporavio
Vidi originalni članak

Hrvatski prvak Futsal Dinamo došao je na rub ispadanja u Glavnoj rundi futsalske Lige prvaka nakon što je u Zagrebu poražen od poljske Lubawe 7-9.

Utakmica je počela nevjerojatno jer je Poljacima trebalo 80-ak sekundi za čak četiri gola. Sve je počelo autogolom Postružina u 30. sekundi nakon čega je dva pogotka dao Raszkowski i Claudinho za velikih 4-0 Lubawe. Bio je to snažan udarac koji je primio Futsal Dinamo i od kojeg se nije mogao oporaviti pa su gola nova dva pogotka suparnika. Opet je strijelac bio Claudinho te iz odličnog voleja Kriezel za 6-0.

SPEKTAKL U LIGI PRVAKA Kakva drama: Futsal Dinamo primio osam golova u prvom dijelu pa skoro osvojio bod!

Kristijan Postružin zabio je dva gola iz penala i time smanjio vodstvo poljskog kluba, ali Poljaci su ubrzo imali novo veliko vodstvo od 8-3. U nastavku je dugo vremena bilo mirno, a onda je Futsal Dinamo uz veliku potporu navijača krenuo u nemoguće. Po jedan pogodak su zabili Postružin i Čekol, a dva gola Filip Novak za 7-8 četiri minute prije kraja.

Pokušao je Futsal Dinamo izjednačiti s dodatnim igračem, hrvatski predstavnik igrao je bez gola, ali Poljake je spašavao okvir gola, a zatim su postavili konačnih 9-7.

SJAJNA UTAKMICA Kakav debi u Ligi prvaka: Futsal Dinamo zabio čak osam golova!

U KC Dražen Petrović odigrala se utakmica za pamćenje, a sve golove s utakmice pogledajte u sažetku.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • pile2244 26.10.2023.

    Znači samo će nas Olmissum prestavljati u Evropi opet

  • fernandes11 26.10.2023.

    kako je moguce fizicki primit 4 gola u manje od minutu i pol

  • flash95storm 26.10.2023.

    Tko vas plaća za komentare? Ili ste stvarno prirodno nadareni

Komentiraj...
Vidi sve komentare